Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Arkadaşlar Postal 2'de trafik cezası nasıl ödeniyor?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.
Çözüm
Arkadaşlar Postal 2'de trafik cezası nasıl ödeniyor? Postal 2'yi Steam'den aldım. Perşembe gününde trafik cezası ödeme bölümündeyim fakat ödeyemiyorum. Nasıl ödeyebilirim?
Postal 2 oyununda trafik cezasını ödemek için, oyunun belirli bir gününde (genellikle Perşembe günü) doğru yere gitmeniz gerekiyor. İşte trafik cezasını nasıl ödeyeceğinize dair adımlar:

1. **Trafik Cezası Alanı**: Oyundaki görevleriniz arasında, trafik cezanızı ödemeniz bir alan bulunuyor. Genellikle bu, şehirde belirli bir noktada yer alır.

2. **Para Bulun**: Trafik ceını ödemeniz için yeterli miktarda paraya sahip olmalısınız. Oyun içinde parayı kazanmanın birkaç yolu vardır; görevleri tamamlayarak veya çeşitli eşyaları satarak para kazanabilirsiniz.

3...
Arkadaşlar Postal 2'de trafik cezası nasıl ödeniyor? Postal 2'yi Steam'den aldım. Perşembe gününde trafik cezası ödeme bölümündeyim fakat ödeyemiyorum. Nasıl ödeyebilirim?
Postal 2 oyununda trafik cezasını ödemek için, oyunun belirli bir gününde (genellikle Perşembe günü) doğru yere gitmeniz gerekiyor. İşte trafik cezasını nasıl ödeyeceğinize dair adımlar:

1. **Trafik Cezası Alanı**: Oyundaki görevleriniz arasında, trafik cezanızı ödemeniz bir alan bulunuyor. Genellikle bu, şehirde belirli bir noktada yer alır.

2. **Para Bulun**: Trafik ceını ödemeniz için yeterli miktarda paraya sahip olmalısınız. Oyun içinde parayı kazanmanın birkaç yolu vardır; görevleri tamamlayarak veya çeşitli eşyaları satarak para kazanabilirsiniz.

3. **Ödeme Noktası**: Cezanızı ödemek için genellikle polis merkezi gibi belirtilen yere gitmeniz gerekiyor. Oraya gittiğinizde, etkileşim yapabileceğiniz bir NPC (non-player character) veya bilgisayar ekranı bulmalısınız.

4. **Etkileşim Yapın**: İlgili ile etkileşime geçin velerden "cezayı ödeme" seçeneğini seçin.

Eğer bu adımları izlediyseniz ancak hala cezayı ödeyemiyorsanız, oyunun bazı bug’ları veya hataları nedeniyle sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bu durumda oyunu yeniden başlatmayı deneyebilir veya mevcut kaydınızı yükleyip tekrar kontrol edebilirsiniz.

Unutmayın ki Postal 2 oldukça mizahi ve özgür bir yapıda olduğu için bazen sıradışı çözümler bulmanız gerekebilir! İyi oyun!

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri