Merhaba! Alan Wake 2'yi yeni bitirdim ve toplamda 20 saatte tamamladım. Oyunu oynarken sürekli YouTube videolarına ve rehberlere başvurmak zorunda kaldım. Buna rağmen, oyunda sık sık ne yapacağımı şaşırdım ve hikayede tıkanıp kaldım. Özellikle karanlık bölümlerde, otelden sonraki kısımda neredeyse 2 saat boyunca ne yapmam gerektiğini anlayamadım. Oyunun yönlendirmesi bana çok zayıf geldi. AMD Adrenalin'den baktığımda, oyunda 25 saat geçirdiğimi gördüm. Yani yaklaşık 5 saatimi oyunu durdurup internetten araştırma yaparak harcamışım. Hayatımda bu kadar zorlandığım bir oyun olmadı, ama bir yandan da oyun beni kendine bağladı ve asla bırakma isteği duymadım. Nedenini tam olarak anlayamıyorum, ama oyunun büyüleyici bir havası var sanki.
Control'ü ise sadece 1 saat oynayıp ne yapacağımı bilemediğim için bırakmıştım. Ama Alan Wake 2'de durum farklıydı, oyun beni içine çekti ve bırakmadı. Oyunu bitirmeden önce Dost Kayaoğlu ve Enis Kirazoğlu'nun incelemelerini izledim. Ayrıca görevleri tamamlamak için pintipanda ve eastergamerstv gibi kanallardan da yardım aldım. Videoların tamamını izlemedim, ama neredeyse izlemiş kadar oldum diyebilirim.
Oyunu bitirdim, ama hikayeyi tam olarak anlayamadım. Oyunda çok fazla şey anlatılmak isteniyor gibi geldi, ama bunların hepsi birbirine tam olarak oturmuyordu. Siz oyunu oynadınız mı? Hikayeyi anlayabildiniz mi? Benim gibi karmaşık mı buldunuz, yoksa sizce net bir anlatımı var mıydı?
Control'ü ise sadece 1 saat oynayıp ne yapacağımı bilemediğim için bırakmıştım. Ama Alan Wake 2'de durum farklıydı, oyun beni içine çekti ve bırakmadı. Oyunu bitirmeden önce Dost Kayaoğlu ve Enis Kirazoğlu'nun incelemelerini izledim. Ayrıca görevleri tamamlamak için pintipanda ve eastergamerstv gibi kanallardan da yardım aldım. Videoların tamamını izlemedim, ama neredeyse izlemiş kadar oldum diyebilirim.
Oyunu bitirdim, ama hikayeyi tam olarak anlayamadım. Oyunda çok fazla şey anlatılmak isteniyor gibi geldi, ama bunların hepsi birbirine tam olarak oturmuyordu. Siz oyunu oynadınız mı? Hikayeyi anlayabildiniz mi? Benim gibi karmaşık mı buldunuz, yoksa sizce net bir anlatımı var mıydı?