A ASİLKAN ELF Üye Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 39 Puanları 11 Kredi 0 6 Eki 2020 #21 teşekürler Kişi Yorumladı
L LastWorld Bilgili Üye Katılım 1 Kas 2020 Mesajlar 269 Puanları 31 Konum Bursa Kredi 0 2 Kas 2020 #22 ++++++++++++++++ Kişi Yorumladı
hasansbr Yasaklı Üye Katılım 4 Haz 2020 Mesajlar 855 Puanları 101 Konum yok Kredi 9 17 Kas 2020 #23 Ahmet' Alıntı: Canavar eklenmiş. Ama UTC itemleri Olsa eklerdim. bende yoktu Keccon gözklüyorsa Chr değiştir usko dan all İlk K_NPCPOS sag tıkla Edit top açın Altı ekle. [Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik] [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... ++++++++++++++++++++++++++++ Kişi Yorumladı
Ahmet' Alıntı: Canavar eklenmiş. Ama UTC itemleri Olsa eklerdim. bende yoktu Keccon gözklüyorsa Chr değiştir usko dan all İlk K_NPCPOS sag tıkla Edit top açın Altı ekle. [Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik] [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... ++++++++++++++++++++++++++++
R redals ELF Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 10 Puanları 1 Konum mersin Kredi 0 13 Ocak 2021 #24 Ahmet' Alıntı: Canavar eklenmiş. Ama UTC itemleri Olsa eklerdim. bende yoktu Keccon gözklüyorsa Chr değiştir usko dan all İlk K_NPCPOS sag tıkla Edit top açın Altı ekle. [Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik] [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Ahmet' Alıntı: Canavar eklenmiş. Ama UTC itemleri Olsa eklerdim. bende yoktu Keccon gözklüyorsa Chr değiştir usko dan all İlk K_NPCPOS sag tıkla Edit top açın Altı ekle. [Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik] [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... qweqweqwe Kişi Yorumladı
Ahmet' Alıntı: Canavar eklenmiş. Ama UTC itemleri Olsa eklerdim. bende yoktu Keccon gözklüyorsa Chr değiştir usko dan all İlk K_NPCPOS sag tıkla Edit top açın Altı ekle. [Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik] [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Ahmet' Alıntı: Canavar eklenmiş. Ama UTC itemleri Olsa eklerdim. bende yoktu Keccon gözklüyorsa Chr değiştir usko dan all İlk K_NPCPOS sag tıkla Edit top açın Altı ekle. [Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik] [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... qweqweqwe
W werwerwerwer Aktif Üye Katılım 9 Ara 2022 Mesajlar 60 Puanları 11 Konum malatya Kredi 0 26 Ocak 2023 #25 +++ Kişi Yorumladı