delitay Yönetici Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 434 Çözümler 5 Puanları 176 Konum kayseri Kredi 28 13 Ağu 2024 #1 arkadaşlar elinde perks puanı çalışan 1098 için 19073_Shojin.lua olan varmı kodunu paylaşırsa sevinirim
arkadaşlar elinde perks puanı çalışan 1098 için 19073_Shojin.lua olan varmı kodunu paylaşırsa sevinirim
ELFDaily Yönetici Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 2,819 Çözümler 550 Puanları 216 Konum Bursa Kredi 10 13 Ağu 2024 #2 delitay' Alıntı: arkadaşlar elinde perks puanı çalışan 1098 için 19073_Shojin.lua olan varmı kodunu paylaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler. bi bak aradıgın dosya var sanırım dikkat et yinede v*rüs olmasın Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote
delitay' Alıntı: arkadaşlar elinde perks puanı çalışan 1098 için 19073_Shojin.lua olan varmı kodunu paylaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler. bi bak aradıgın dosya var sanırım dikkat et yinede v*rüs olmasın
delitay Yönetici Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 434 Çözümler 5 Puanları 176 Konum kayseri Kredi 28 13 Ağu 2024 #3 ELFDaily' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler. bi bak aradıgın dosya var sanırım dikkat et yinede v*rüs olmasın Genişletmek için tıkla ... sanmam ustam özel yapım olması lazım yinede sagolasın kendim ugraşıp ekledim ama puan vermeyi beceremedim item kodunu yazdığım halde vermiyor item exchange ile alakalı olabilir biraz daha araştırayım bakayım Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote
ELFDaily' Alıntı: Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler. bi bak aradıgın dosya var sanırım dikkat et yinede v*rüs olmasın Genişletmek için tıkla ... sanmam ustam özel yapım olması lazım yinede sagolasın kendim ugraşıp ekledim ama puan vermeyi beceremedim item kodunu yazdığım halde vermiyor item exchange ile alakalı olabilir biraz daha araştırayım bakayım
delitay Yönetici Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 434 Çözümler 5 Puanları 176 Konum kayseri Kredi 28 13 Ağu 2024 #4 delitay' Alıntı: arkadaşlar elinde perks puanı çalışan 1098 için 19073_Shojin.lua olan varmı kodunu paylaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... hallettim arkadaşlar lua kodunda hata varmış düzelttim gerek kalmadı konu kapatılmıştır Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote
delitay' Alıntı: arkadaşlar elinde perks puanı çalışan 1098 için 19073_Shojin.lua olan varmı kodunu paylaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... hallettim arkadaşlar lua kodunda hata varmış düzelttim gerek kalmadı konu kapatılmıştır