Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Witcher 3 tam ekran olmuyor ve envanterde sorun var

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Witcher 3 tam ekran olmuyor ve envanterde sorun var 1. Envanteri açtığımda karakterin etrafında kocaman kırmızı bir silüet görünüyor ve envanterde hangi eşyaları kuşandığımı göremiyorum.
2. Oyun tam ekran olmuyor, köşeleri boşluklu. Ayarlardan kaç kere tam ekran ve çerçeveli ekran yapmayı denedim fakat bir yararı olmadı.
Bu sorunların çözümü nedir? Ne yapmam lazım?

Çözüm
Witcher 3 tam ekran olmuyor ve envanterde sorun var 1. Envanteri açtığımda karakterin etrafında kocaman kırmızı bir silüet görünüyor ve envanterde hangi eşyaları kuşandığımı göremiyorum.
2. Oyun tam ekran olmuyor, köşeleri boşluklu. Ayarlardan kaç kere tam ekran ve çerçeveli ekran yapmayı denedim fakat bir yararı olmadı.

Witcher 3'teki sorunlar için şunları deneyebilirsiniz:

1. Envanterdeki kırmızı silüet: Grafik ayarlarını Düşük/Orta'ya çekmek, antialiasing ve HDR gibi ayarları kapatmak bu tür sorunları çözebilir. Ayrıca, modlar varsa, devre dışı bırakmayı deneyin.
  2. Tam ekran sorunu: Oyun ayarlarında ekran çözünürlüğünü...

Witcher 3'teki sorunlar için şunları deneyebilirsiniz:

1. Envanterdeki kırmızı silüet: Grafik ayarlarını Düşük/Orta'ya çekmek, antialiasing ve HDR gibi ayarları kapatmak bu tür sorunları çözebilir. Ayrıca, modlar varsa, devre dışı bırakmayı deneyin.
  2. Tam ekran sorunu: Oyun ayarlarında ekran çözünürlüğünü doğru şekilde ayarladığınızdan emin olun. V-Sync ve Full Screen Mode seçeneklerini değiştirin. Eğer hala çözülmezse, Windows görüntü ayarlarında ekranı manuel olarak ayarlayın veya grafik kartı denetim panelinde monitör ayarlarını kontrol edin.
Bu adımlar genellikle bu tür sorunları çözebilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri