Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Warzone için hangi içerikler indirilmeli?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Warzone için hangi içerikler indirilmeli? Arkadaşlar ben Call of Duty Launcher'i indirdim. Şimdi ekstra Warzone iniyor ama ben CoD MW2'yi sildim çünkü bende yoktu. Şu anda DMZ modu yok bende. 40 GB daha iniyor Warzone için. Bu Warzone indikten sonra ben başka ne indirmem lazım?

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14
Warzone için hangi içerikler indirilmeli? Arkadaşlar ben Call of Duty Launcher'i indirdim. Şimdi ekstra Warzone iniyor ama ben CoD MW2'yi sildim çünkü bende yoktu. Şu anda DMZ modu yok bende. 40 GB daha iniyor Warzone için. Bu Warzone indikten sonra ben başka ne indirmem lazım?

Call of Duty: Warzone'u oynayabilmek için genelde sadece Warzone Base Game indirmeniz yeterlidir. Ancak ekstra içeriklere ihtiyacınız varsa veya belirli modları oynamak istiyorsanız şunlara dikkat edebilirsiniz:

1. DMZ Modu: Warzone’un içinde yer alır. Warzone’un tamamı indikten sonra otomatik olarak DMZ erişimi aktif olmalıdır. Ayrı bir indirme gerektirmez.
  2. Ekstra Paketler (Opsiyonel): Bazı kozmetik içerikler (silah kaplamaları, karakter görünümleri) veya yüksek çözünürlüklü texture paketleri isteğe bağlıdır ve indirilmesi zorunlu değildir.
  3. Denetim: Warzone indikten sonra launcher’ı açıp Manage Files (Dosyaları Yönet) kısmından hangi içeriklerin yüklü olduğunu kontrol edebilirsiniz. Eğer eksik bir şey varsa buradan tamamlayabilirsiniz.
Warzone tamamen indikten sonra oyuna girip modların kilitli olup olmadığını kontrol edin. Her şey çalışıyorsa başka bir şey indirmenize gerek yok.

Kişi Yorumladı
Geri