Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü VALORANT ''Bilgisayarınız 2H22 veya daha yüksek sürüm gerekir'' hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
VALORANT ''Bilgisayarınız 2H22 veya daha yüksek sürüm gerekir'' hatası Valorant'ı açıyorum, bir süre oynayabiliyorum ama bir maça girdiğim gibi oyundan atıyor.

"Bilgisayarınız 2H22 veya daha yüksek sürüm gerekir" gibi bir şey diyor
Windows'u güncellemek için güncelleştirmeleri denetle diyorum ama sadece
"Cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik." yazısı çıkıyor ve güncelleme yapmıyor. Şimdi ISO dosyası yüklüyorum araştırmalara göre 30 dakikada yüklenir ama benimki 2 saat oldu %90 anca oldu

Çözüm
VALORANT ''Bilgisayarınız 2H22 veya daha yüksek sürüm gerekir'' hatası Valorant'ı açıyorum, bir süre oynayabiliyorum ama bir maça girdiğim gibi oyundan atıyor.

"Cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik." yazısı çıkıyor ve güncelleme yapmıyor. Şimdi ISO dosyası yüklüyorum araştırmalara göre 30 dakikada yüklenir ama benimki 2 saat oldu %90 anca oldu

VALORANT oyununda “Bilgisayarınız 2H22 veya daha yüksek sürüm gerekir” hatası genellikle, oyunun belirli bir Windows güncellemesi veya sürümü gerektirdiğini gösterir. Bu hata mesajı, genellikle Windows 11’in TPM 2.0 ve...

VALORANT oyununda “Bilgisayarınız 2H22 veya daha yüksek sürüm gerekir” hatası genellikle, oyunun belirli bir Windows güncellemesi veya sürümü gerektirdiğini gösterir. Bu hata mesajı, genellikle Windows 11’in TPM 2.0 ve Secure Boot gibi bazı güvenlik özelliklerini gerektirdiği durumlarda ortaya çıkabilir. İşte bu sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı adımlar:

1. Windows Güncellemeleri: Windows Update üzerinden tüm güncellemeleri yüklemeyi deneyin. Eğer “Cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik.” uyarısı alıyorsanız, bu güncellemeleri manuel olarak yüklemeyi deneyin.
  2. ISO Dosyası ile Güncelleme: Windows ISO dosyasını indirip yüklemek, sisteminizi güncel tutmanın bir başka yoludur. Ancak, yüklemenin uzun sürmesi normal değildir. İndirme sürecinde bir aksaklık olmuş olabilir veya internet bağlantınız yavaş olabilir.
  3. TPM ve Secure Boot Kontrolü: BIOS ayarlarınıza girerek TPM (Trusted Platform Module) ve Secure Boot özelliklerinin etkin olup olmadığını kontrol edin. Bu özellikler etkin değilse, VALORANT’ın gerektirdiği güvenlik standartlarını karşılamıyor olabilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri