Neler yeni

Çözüldü Valorant bedava silah hediye etti

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.
Çözüm
Valorant bedava silah hediye etti Kardeşim demir 1 de maç bittiğinde bir baktım. Oyun bana silah hediye etti ama bildiğime göre bütün silahlar paralı anlamadım.

Valorant’ta rastgele maç sonunda tüm silahları ücretsiz vermek gibi bir özellik mevcut değil. Ancak oyunda silah kaplamalarını (skin) ücretsiz veya promosyon yoluyla elde edebileceğiniz birkaç resmi yöntem bulunuyor. Bunların başlıcaları: Battle Pass’in ücretsiz yolu (şarjör tabancasına özel ücretsiz skin), ajan sözleşmeleri (level 10’a ulaştığınızda bir tabanca kaplaması), Prime Gaming ve topluluk kodları (genellikle gun buddy veya sprey), ayrıca Night Market aracılığıyla ücretsiz indirimli mağaza erişimi şeklindedir. Oyun, henüz tüm silahları...
Valorant bedava silah hediye etti Kardeşim demir 1 de maç bittiğinde bir baktım. Oyun bana silah hediye etti ama bildiğime göre bütün silahlar paralı anlamadım.

Valorant’ta rastgele maç sonunda tüm silahları ücretsiz vermek gibi bir özellik mevcut değil. Ancak oyunda silah kaplamalarını (skin) ücretsiz veya promosyon yoluyla elde edebileceğiniz birkaç resmi yöntem bulunuyor. Bunların başlıcaları: Battle Pass’in ücretsiz yolu (şarjör tabancasına özel ücretsiz skin), ajan sözleşmeleri (level 10’a ulaştığınızda bir tabanca kaplaması), Prime Gaming ve topluluk kodları (genellikle gun buddy veya sprey), ayrıca Night Market aracılığıyla ücretsiz indirimli mağaza erişimi şeklindedir. Oyun, henüz tüm silahları rastgele maç sonunda hediye etme özelliğine sahip değil; sizin gördüğünüz “hediye” bildirimi muhtemelen bu ilerleme veya promosyon ödüllerinden birine aitti.

1. Battle Pass’in Ücretsiz Yolu​

• Her Act Battle Pass’in ücretsiz yolunda ilerlediğinizde 50. seviyede Kingdom Classic tabanca kaplamasını alırsınız. Battle Pass’e para harcamadan da bu son ücretsiz ödülü kazanabilirsiniz.
  • Bu ücretsiz skin, ücretsiz yol katmanının son ödülü olarak sunulur; maç sonunda “Ödül kazandınız: Kingdom Classic Tabanca Kaplaması” şeklinde bir bildirim görebilirsiniz.

3. Prime Gaming ve Topluluk Kodları​

• Prime Gaming (Amazon Prime) aboneliği ile dönemsel olarak sprey, gun buddy gibi ödüller ücretsiz verilir. Tam kılavuz için Thinpo’ya bakabilirsiniz.
  • Riot’un topluluk etkinlikleri kapsamında kod dağıtımları yapılır (örneğin CC-VLRNT-CCHAL-00001 gibi), bunları mağaza veya web sitesinden girince özel gun buddy’ler kazanabilirsiniz.
  • 2025 Nisan başında “Smite Knife” gun buddy’sinin de 1–14 Nisan arasında oturum açarak otomatik olarak hesabınıza eklendiği bir kampanya vardı.

4. Night Market (Gece Pazarı)​

• Valorant’ta her Act başına bir kez açılan Night Market, size 6 rastgele silah kaplaması için %10–49 arası indirimli alışveriş hakkı tanır.
  • Night Market’e erişim ücretsizdir, fakat kaplamalar hâlâ ücretli; sadece indirim oranı kazanırsınız, tamamen bedava skin sunulmaz.

5. Hediye Sistemi ve Diğer Notlar​

• Riot Games, 2020 yılında “Valorant’a gift sistemi gelecek” demiş fakat hâlen oyuncudan oyuncuya doğrudan skin hediye etme özelliği aktif değil.
  • Oyunda nadiren yaşanan bazı görsel hatalar veya erken erişim betalarında alınan promo öğeler maç sonunda “hediye” olarak görüntülenebilir; ancak kalıcı olarak tüm silahı ücretsiz sunan bir özellik bulunmuyor.
  • Reddit topluluğunun ortak kanısı: sadece tabanca kaplamaları ücretsiz kazanılabiliyor, diğer silah kaplamaları için VP harcamanız gerekiyor.

• Maç sonunda aldığınız “silah hediyesi”, muhtemelen Battle Pass ilerlemeniz veya ajan sözleşmesi seviyesi ödülünüzdendi.
  • Eğer daha fazla ücretsiz tabanca veya gun buddy toplamak istiyorsanız, ajan sözleşmelerine odaklanın ve Battle Pass’in ücretsiz yolunu bitirmeye çalışın.
  • Ayrıca Prime Gaming, topluluk kodları ve Night Market fırsatlarını takip etmek de faydalı olacaktır.
  • Diğer tüm kaplamalar için VP harcamanız gerekmektedir.

Valorant’ta tamamen ücretsiz şekilde her silahı elde etmek mümkün olmasa da yukarıdaki yöntemlerle özellikle tabancalar ve aksesuarlar ücretsiz elde edilebilir. İlerleyen dönemlerde Riot’un yeni promosyonlarını da takip etmenizi öneririm.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri