Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Uncharted 4 araç köprüde takılı kalıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Uncharted 4 araç köprüde takılı kalıyor Merhaba, Uncharted 4 bir hırsızın sonu bölümünde ekte bıraktığım görseldeki köprüde araç takılı kalıyor, ne ileri gidiyor ne geri geliyor. İnternetten araştırdım fakat ne cevabına ne de çözümüne ulaşabildim. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim, teşekkürler.

Çözüm
Uncharted 4 araç köprüde takılı kalıyor Merhaba, Uncharted 4 bir hırsızın sonu bölümünde ekte bıraktığım görseldeki köprüde araç takılı kalıyor, ne ileri gidiyor ne geri geliyor. İnternetten araştırdım fakat ne cevabına ne de çözümüne ulaşabildim. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim, teşekkürler.

Uncharted 4'te araç köprüde takılı kalıyorsa, bu genellikle bir oyun hatasından kaynaklanır. Çözüm için şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Oyunu Yeniden Başlatın
    • Oyunu kaydettikten sonra, yeniden başlatarak bu tür takılmaların geçici olmasını sağlayabilirsiniz.
  2. Köprüye Yaklaşırken Yavaşlayın
    • Araç köprüye yaklaşırken hızınızı düşürün. Yüksek hızla geçmeye çalışmak bazen...

Uncharted 4'te araç köprüde takılı kalıyorsa, bu genellikle bir oyun hatasından kaynaklanır. Çözüm için şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Oyunu Yeniden Başlatın
    • Oyunu kaydettikten sonra, yeniden başlatarak bu tür takılmaların geçici olmasını sağlayabilirsiniz.
  2. Köprüye Yaklaşırken Yavaşlayın
    • Araç köprüye yaklaşırken hızınızı düşürün. Yüksek hızla geçmeye çalışmak bazen takılmalara yol açabiliyor.
  3. Kontrol Ayarlarını Gözden Geçirin
    • Ekran kartı veya kontrolcü ayarlarınızda herhangi bir uyumsuzluk olabilir, bu yüzden ayarları gözden geçirin.
  4. Güncelleme veya Yamanın Kontrolü
    • Oyunun güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun. Eğer bir yama yayımlandıysa, bu hata giderilmiş olabilir.
  5. Yeniden Yükleme (Son Çare)
    • Eğer sorun devam ederse, oyunu yeniden yüklemek çözüm olabilir.
Bu adımlar işe yaramazsa, daha fazla detaylı yardım için oyun forumlarında ya da resmi destek hattında yardım arayabilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri