ne yapmak istiyorsun hocamUif hook için yardımcı olabilecek bir dost var mı? tam anlamıyorum malesef dosyalardan ama hook gerekiyor sanırım dönüşüm için
eskiden 19xx üzerine myko skin yapıp açmış bir server var myko zone diye adı , ben o clienti buldum ama skin i kullanamıyorum exe değişince fire drake oluyor yine , ne yapmam lazım yol gösterir misiniz? serverin exesini kullanamıyorum 10061 veriyor exe değiştirince fire drake oluyorne yapmak istiyorsun hocam
10061 hatasını genelde server ıp hatasından verir o exe de server ıp gömülü olabilir eski sistemlerde Hex editör ile ıp değiştirilirdi kontrol ettin mieskiden 19xx üzerine myko skin yapıp açmış bir server var myko zone diye adı , ben o clienti buldum ama skin i kullanamıyorum exe değişince fire drake oluyor yine , ne yapmam lazım yol gösterir misiniz? serverin exesini kullanamıyorum 10061 veriyor exe değiştirince fire drake oluyor
hex editorle açtım ama o ekranı anlamak benim için çok zor birşey ama bir iki şeyi değiştirdim ve bu bilgisayara uygun değil dedi exe için size exeyi versem inceleyebilir misiniz?10061 hatasını genelde server ıp hatasından verir o exe de server ıp gömülü olabilir eski sistemlerde Hex editör ile ıp değiştirilirdi kontrol ettin mi
Yarın ögleden sonra bakayım hocam niye dandik dosyalar ile ugraşıyorsun hagenin paylaştığı hsacsx indirip kurmanızı tavsiye ederimhex editorle açtım ama o ekranı anlamak benim için çok zor birşey ama bir iki şeyi değiştirdim ve bu bilgisayara uygun değil dedi exe için size exeyi versem inceleyebilir misiniz?
hocam benim için o dosyalar daha değerli link atarım size özelden şimdiden teşekkür ederim.Yarın ögleden sonra bakayım hocam niye dandik dosyalar ile ugraşıyorsun hagenin paylaştığı hsacsx indirip kurmanızı tavsiye ederim
özelden attım hocam linkYarın ögleden sonra bakayım hocam niye dandik dosyalar ile ugraşıyorsun hagenin paylaştığı hsacsx indirip kurmanızı tavsiye ederim