Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü The finals sunucuya bağlanmıyor hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
The finals sunucuya bağlanmıyor hatası
Arkadaşlar, bir süre oyunu oynadıktan sonra "server not responding" hatası alıyorum. Ekran görüntüsü (SS) aşağıda mevcut. Modemimi yeniden başlattım, oyunu sildim ve tekrar yükledim, dosya doğrulaması yaptım, DNS ayarlarını kontrol ettim, ancak sorun hala devam ediyor. Başka bir hesap açtığımda sorun düzeliyor, ancak bir süre sonra o hesapta da aynı hata meydana geliyor. Sorunun çözümü hakkında herhangi bir öneriniz var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Arkadaşlar, bir süre oyunu oynadıktan sonra "server not responding" hatası alıyorum. Ekran görüntüsü (SS) aşağıda mevcut. Modemimi yeniden başlattım, oyunu sildim ve tekrar yükledim, dosya doğrulaması yaptım, DNS ayarlarını kontrol ettim, ancak sorun hala devam ediyor. Başka bir hesap açtığımda sorun düzeliyor, ancak bir süre sonra o hesapta da aynı hata meydana geliyor. Sorunun çözümü hakkında herhangi bir öneriniz var mı?

1. İnternet bağlantınızı kontrol edin.
  2. Oyun sunucularının durumunu kontrol edin.
  3. Güvenlik duvarı ayarlarını gözden geçirin.
  4. Bağlantı istikrarınızı inceleyin.
  5. DNS ayarlarını değiştirin (örneğin, Google DNS'i kullanın: 8.8.8.8 ve 8.8.4.4).
  6. VPN veya...

1. İnternet bağlantınızı kontrol edin.
  2. Oyun sunucularının durumunu kontrol edin.
  3. Güvenlik duvarı ayarlarını gözden geçirin.
  4. Bağlantı istikrarınızı inceleyin.
  5. DNS ayarlarını değiştirin (örneğin, Google DNS'i kullanın: 8.8.8.8 ve 8.8.4.4).
  6. VPN veya proxy kullanıyorsanız devre dışı bırakın.
  7. Oyunu yeniden yükleyin ve güncel olduğundan emin olun.
  8. Oyun verilerini sıfırlayarak varsayılan ayarları geri yükleyin.
  9. İnternet servis sağlayıcınızla iletişime geçerek bağlantı sorunlarını çözümleyin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri