Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü The Finals oynarken farede gecikme

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
The Finals oynarken farede gecikme Yabancı forumlarda da araştırdım ancak çözümünü bulamadım. Input lag denen şey var. Fare çok keskin dönmüyor. Sanki 50 liralık fareyle oynuyor gibiyim.
Böyle yavaş, sanki V-Sync açık gibi dönüyor. Tamam belki o kadar kötü değil ancak dönüşler vs. kesinlikle keskin değil. Bir çözümünü bulan var mıdır?

Çözüm
The Finals oynarken farede gecikme Yabancı forumlarda da araştırdım ancak çözümünü bulamadım. Input lag denen şey var. Fare çok keskin dönmüyor. Sanki 50 liralık fareyle oynuyor gibiyim.
Böyle yavaş, sanki V-Sync açık gibi dönüyor. Tamam belki o kadar kötü değil ancak dönüşler vs. kesinlikle keskin değil. Bir çözümünü bulan var mıdır?

The finals oynarken Farede gecikme, oyunun performansıyla ilgili olabilir. Oyunun ayarlarını kontrol edin ve grafik kalitesini, çözünürlüğü veya kare hızını düşürmeyi deneyin. Ayrıca, arka planda çalışan gereksiz programları kapatın ve bilgisayarınızın sıcaklığını izleyin.

The finals oynarken Farede gecikme, fare ayarlarıyla ilgili de olabilir. Fare DPI değerini, hassasiyetini veya kısayol...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

The finals oynarken Farede gecikme, oyunun performansıyla ilgili olabilir. Oyunun ayarlarını kontrol edin ve grafik kalitesini, çözünürlüğü veya kare hızını düşürmeyi deneyin. Ayrıca, arka planda çalışan gereksiz programları kapatın ve bilgisayarınızın sıcaklığını izleyin.

The finals oynarken Farede gecikme, fare ayarlarıyla ilgili de olabilir. Fare DPI değerini, hassasiyetini veya kısayol tuşlarını değiştirmeyi deneyin. Ayrıca, farenizin pil durumunu, kablosunu veya USB bağlantısını kontrol edin. Farenizin yazılımını güncelleyin veya yeniden yükleyin.

The finals oynarken Farede gecikme, oyunun kendisiyle ilgili de olabilir. Oyunun son güncellemesini indirin veya oyunu tamamen silip yeniden yükleyin. Oyunun destek ekibiyle iletişime geçin veya resmi forumlarında sorununuzu bildirin. Ayrıca, oyunun betasına katılan diğer oyuncuların deneyimlerini okuyun.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri