Neler yeni

Çözüldü Telefondan Diablo 3 oynanabilir mi?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Telefondan Diablo 3 oynanabilir mi? Elimdeki telefon S23FE, performans açısından yeteceğini düşünüyorum. Bunun için emulatörler araştırdım ama yok sanırım. Diablo 2 de olur 3 de olur ikisinden birini oynama şansım var mı? Bu arada Diablo ımmortal'dan haberdarım. Ben 2 veya 3 için soruyorum. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Telefondan Diablo 3 oynanabilir mi? Elimdeki telefon S23FE, performans açısından yeteceğini düşünüyorum. Bunun için emulatörler araştırdım ama yok sanırım. Diablo 2 de olur 3 de olur ikisinden birini oynama şansım var mı? Bu arada Diablo ımmortal'dan haberdarım. Ben 2 veya 3 için soruyorum. Şimdiden teşekkürler.
Maalesef, Diablo 2 veya Diablo 3'ün mobil sürümleri mevcut değil, bu oyunları telefon üzerinden doğrudan oynama şansınız bulunmuyor. Ancak, Diablo Immortal mobil için geliştirilmiş bir oyun ve Android cihazınızla uyumlu, bu yüzden onu oynayabilirsiniz.

Diablo 2 veya Diablo 3’ü telefon üzerinden oynamak için emülatör kullanmak mümkün olsa da, Blizzard bu tür emülasyonları desteklemiyor ve...
Maalesef, Diablo 2 veya Diablo 3'ün mobil sürümleri mevcut değil, bu oyunları telefon üzerinden doğrudan oynama şansınız bulunmuyor. Ancak, Diablo Immortal mobil için geliştirilmiş bir oyun ve Android cihazınızla uyumlu, bu yüzden onu oynayabilirsiniz.

Diablo 2 veya Diablo 3’ü telefon üzerinden oynamak için emülatör kullanmak mümkün olsa da, Blizzard bu tür emülasyonları desteklemiyor ve performans sorunları yaşanabilir. Bu oyunları en iyi PC veya konsol üzerinden oynayabilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri