Neler yeni

Çözüldü Tecno telefonda Age of History 2'de ekran titriyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Tecno telefonda Age of History 2'de ekran titriyor Oyunu Play Store'de almistim 30 TL gibi bir şey. O gunden beri ekran cok titriyor. Bir turlu cozemedim. Yani şöyledim fethedikten sonra haritayi hareket ettirdikten sonra harita titremeye başlıyor veya fethettigimiz ulkeyi secerkende ekran tıklayıp tiklamiyor. Nasıl cozerim?

Çözüm
Tecno telefonda Age of History 2'de ekran titriyor Oyunu Play Store'de almistim 30 TL gibi bir şey. O gunden beri ekran cok titriyor. Bir turlu cozemedim. Yani şöyledim fethedikten sonra haritayi hareket ettirdikten sonra harita titremeye başlıyor veya fethettigimiz ulkeyi secerkende ekran tıklayıp tiklamiyor. Nasıl cozerim?

Tecno Telefonda Age of History 2 Ekran Titreme Sorunu Çözüm Adımları​

1. Oyun Güncellemelerini Kontrol Et
    • Play Store’a girerek oyunun güncel sürümde olup olmadığını kontrol et.
    • Güncelleme varsa, yükle.
  2. Telefon Yazılımını Güncelle
    • Ayarlar > Sistem > Sistem Güncellemeleri bölümünden telefon yazılımını kontrol et ve gerekirse güncelle.
  3. Grafik...

Tecno Telefonda Age of History 2 Ekran Titreme Sorunu Çözüm Adımları​

1. Oyun Güncellemelerini Kontrol Et
    • Play Store’a girerek oyunun güncel sürümde olup olmadığını kontrol et.
    • Güncelleme varsa, yükle.
  2. Telefon Yazılımını Güncelle
    • Ayarlar > Sistem > Sistem Güncellemeleri bölümünden telefon yazılımını kontrol et ve gerekirse güncelle.
  3. Grafik Ayarlarını Düşür
    • Oyunun grafik ayarlarında çözünürlüğü düşür veya gölgeleri kapat.
  4. Ekran Yenileme Hızını Ayarla
    • Ayarlar > Ekran > Yenileme Hızı menüsünden ekran hızını 60 Hz olarak değiştir.
  5. Oyunu Yeniden Yükle
    • Oyunu telefonundan kaldır ve Play Store üzerinden tekrar yükle.
  6. Telefon Depolama ve Belleğini Kontrol Et
    • Yetersiz depolama alanı ve dolu RAM performans sorunlarına yol açabilir. Gereksiz uygulamaları sil veya belleği temizle.
  7. Arka Planda Çalışan Uygulamaları Kapat
    • Oyunu başlatmadan önce diğer uygulamaları kapat ve RAM’i boşalt.
  8. Cihaz Uyumluluğunu Kontrol Et
    • Play Store’da oyunun sistem gereksinimlerini kontrol et ve telefonunun uyumlu olduğundan emin ol.
  9. Farklı Bir Cihazda Test Et
    • Sorunun telefonda mı yoksa oyunda mı olduğunu anlamak için oyunu farklı bir cihazda test et.
  10. Geliştirici ile İletişime Geç
  • Play Store üzerinden oyunun geliştiricisine sorununu bildir. Belirtilen e-posta adresine detaylı bir açıklama gönder.
Bu adımları uyguladıktan sonra sorunun çözülmesi gerekir. Eğer problem devam ederse, oyunun optimize edilmemiş bir sürümüyle karşılaşıyor olabilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri