E ELFDaily Help Oyun Yardımları Uzman Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 11,038 Puanları 76 Kredi 0 30 Kas 2024 #1 Supercell Store play kod nasıl kullanılır? Play kod aldım ve Supercell'in internet sitesinde kullanmak istiyorum nasıl yapacağım.
Supercell Store play kod nasıl kullanılır? Play kod aldım ve Supercell'in internet sitesinde kullanmak istiyorum nasıl yapacağım.
Çözüm ELFDaily 1 Ara 2024 ELFDaily Help' Alıntı: Supercell Store play kod nasıl kullanılır? Play kod aldım ve Supercell'in internet sitesinde kullanmak istiyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla ... Supercell Store'da Play Kodunu kullanmak için: Supercell Store sitesine giriş yap ve hesabını bağla. Satın almak istediğin ürünü seç ve ödeme kısmına geç. Ödeme seçeneklerinden Google Play ile ödemeyi seç. Google Play kodunu kullanarak işlemi tamamla. Kod sadece Google Play üzerinden ödeme yaparken çalışır. Supercell Store'da direkt kod girişi yoktur.
ELFDaily Help' Alıntı: Supercell Store play kod nasıl kullanılır? Play kod aldım ve Supercell'in internet sitesinde kullanmak istiyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla ... Supercell Store'da Play Kodunu kullanmak için: Supercell Store sitesine giriş yap ve hesabını bağla. Satın almak istediğin ürünü seç ve ödeme kısmına geç. Ödeme seçeneklerinden Google Play ile ödemeyi seç. Google Play kodunu kullanarak işlemi tamamla. Kod sadece Google Play üzerinden ödeme yaparken çalışır. Supercell Store'da direkt kod girişi yoktur.
ELFDaily Yönetici Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 2,724 Çözümler 468 Puanları 216 Konum Bursa Kredi 10 1 Ara 2024 #2 ELFDaily Help' Alıntı: Supercell Store play kod nasıl kullanılır? Play kod aldım ve Supercell'in internet sitesinde kullanmak istiyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla ... Supercell Store'da Play Kodunu kullanmak için: Supercell Store sitesine giriş yap ve hesabını bağla. Satın almak istediğin ürünü seç ve ödeme kısmına geç. Ödeme seçeneklerinden Google Play ile ödemeyi seç. Google Play kodunu kullanarak işlemi tamamla. Kod sadece Google Play üzerinden ödeme yaparken çalışır. Supercell Store'da direkt kod girişi yoktur. Kişi Yorumladı Oyla 0 Çözüm
ELFDaily Help' Alıntı: Supercell Store play kod nasıl kullanılır? Play kod aldım ve Supercell'in internet sitesinde kullanmak istiyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla ... Supercell Store'da Play Kodunu kullanmak için: Supercell Store sitesine giriş yap ve hesabını bağla. Satın almak istediğin ürünü seç ve ödeme kısmına geç. Ödeme seçeneklerinden Google Play ile ödemeyi seç. Google Play kodunu kullanarak işlemi tamamla. Kod sadece Google Play üzerinden ödeme yaparken çalışır. Supercell Store'da direkt kod girişi yoktur.