Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Steam'de Max Payne 2 açılmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Steam'de Max Payne 2 açılmıyor

Dün yeni çıkan Max Payne 2'yi Steam üzerinden satın aldım ancak oyunu açarken herhangi bir ekran gelmedi. Sadece Steam, "Max Payne 2 oynuyor" yazısını gösteriyor. Oyunu açmak için çeşitli çözüm önerileri buldum, ancak bir türlü başaramadım. Kimisi dosya indirip kurmam gerektiğini söylüyor, bir diğeri ise özelliklerden Win98 ve Me'yi seçmem gerektiğini belirtiyor. Win98 ve Me'yi seçtim, ancak oyun hata verdi ve hala açılmadı.

Arkadaşlarımdan yardım aldım, ancak onların da önerileri pek işe yaramadı. Birisi oyun dosyalarını doğrulamamı, bir diğeri ise oyunu silip tekrar yükleyip açmamı önerdi. Bir arkadaşım ise "o zaman oynamayacaksın, git crack'li versiyonunu oyna" dedi. Ancak ben crack oyunlara karşıyım ve bilgisayarıma asla crack oyun yüklemem.

Satıştan çıkarılan oyunlar hariç, sorunumu çözmek için başka bir öneriniz var mı?

Özelliklerden Win98 ve me yaptığımda çıkan hata:

1691014901265.png

Çözüm

Dün yeni çıkan Max Payne 2'yi Steam üzerinden satın aldım ancak oyunu açarken herhangi bir ekran gelmedi. Sadece Steam, "Max Payne 2 oynuyor" yazısını gösteriyor. Oyunu açmak için çeşitli çözüm önerileri buldum, ancak bir türlü başaramadım. Kimisi dosya indirip kurmam gerektiğini söylüyor, bir diğeri ise özelliklerden Win98 ve Me'yi seçmem gerektiğini belirtiyor. Win98 ve Me'yi seçtim, ancak oyun hata verdi ve hala açılmadı.

Arkadaşlarımdan yardım aldım, ancak onların da önerileri pek işe yaramadı. Birisi oyun dosyalarını doğrulamamı, bir diğeri ise oyunu silip tekrar yükleyip açmamı önerdi. Bir arkadaşım ise "o zaman oynamayacaksın, git crack'li versiyonunu oyna" dedi. Ancak ben crack oyunlara...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

Arkadaşlarımdan yardım aldım, ancak onların da önerileri pek işe yaramadı. Birisi oyun dosyalarını doğrulamamı, bir diğeri ise oyunu silip tekrar yükleyip açmamı önerdi. Bir arkadaşım ise "o zaman oynamayacaksın, git crack'li versiyonunu oyna" dedi. Ancak ben crack oyunlara karşıyım ve bilgisayarıma asla crack oyun yüklemem.

Satıştan çıkarılan oyunlar hariç, sorunumu çözmek için başka bir öneriniz var mı?

Özelliklerden Win98 ve me yaptığımda çıkan hata:

1691014901265.png

Oyununuzun açılmaması sorunuyla karşılaşmak frustran olabilir,

Steam üzerindeki oyun dosyalarını doğrulamak, eksik veya bozuk dosyaları tespit edip düzeltebilir. Bunun için Steam istemcisinde, oyununuzun bulunduğu kütüphanede sağ tıklayın, ardından "Yerel Dosyaları Doğrula" seçeneğini seçin.

Oyunun exe dosyasına sağ tıklayarak "Özellikler" seçeneğine gidin. Ardından "Uyumluluk" sekmesine geçin ve farklı Windows sürümlerini deneyerek uyumluluk modunu ayarlayın.

Oyunun ihtiyaç duyduğu DirectX ve Microsoft Visual C++ sürümlerini güncellemek veya yeniden yüklemek sorununuzu çözebilir. Bu dosyalar genellikle oyunun yüklendiği klasörde veya Microsoft'un resmi web sitesinde bulunabilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri