Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Star Wars Jedi: Fallen Order'a Star Wars izlemeden başlanır mı?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Star Wars Jedi: Fallen Order'a Star Wars izlemeden başlanır mı? Açıkçası bir oyun için 9 film ve 30 tane çoğunluğu topluluk tarafından sevilmemiş içerik izlemek istemiyorum. Jedi Fallen Order oynamak için belli bir oranda içerik izlemem gerekli mi Gerekiyorsa neleri izlemeliyim?

Çözüm
Star Wars Jedi: Fallen Order'a Star Wars izlemeden başlanır mı? Açıkçası bir oyun için 9 film ve 30 tane çoğunluğu topluluk tarafından sevilmemiş içerik izlemek istemiyorum. Jedi Fallen Order oynamak için belli bir oranda içerik izlemem gerekli mi Gerekiyorsa neleri izlemeliyim?

Star Wars Jedi: Fallen Order'ı, Star Wars film serisini izlememiş olsanız bile oynayabilirsiniz. Oyun, kendi hikayesini anlatan ve bağımsız bir deneyim sunan bir yapımdır. Ancak, oyunda bazı Star Wars evreni referansları ve karakterleri bulunuyor, bu yüzden temel Star Wars bilgisi faydalı olabilir. Özellikle Jedi, Sith ve Force kavramlarına hakim olmak oyunu daha anlaşılır kılar. Film izlemeden önce Star Wars'un genel...

Star Wars Jedi: Fallen Order'ı, Star Wars film serisini izlememiş olsanız bile oynayabilirsiniz. Oyun, kendi hikayesini anlatan ve bağımsız bir deneyim sunan bir yapımdır. Ancak, oyunda bazı Star Wars evreni referansları ve karakterleri bulunuyor, bu yüzden temel Star Wars bilgisi faydalı olabilir. Özellikle Jedi, Sith ve Force kavramlarına hakim olmak oyunu daha anlaşılır kılar. Film izlemeden önce Star Wars'un genel evrenine dair kısa bir bilgi edinmek yeterli olacaktır.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri