Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Social Club GTA V Online klipler nerede bulunur?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.
Çözüm
Social Club GTA V Online klipler nerede bulunur? Oynarken 5 yıldız olmuştum ve bunu F1 tuşuna basarak kayıt almıştım ve tekrar F1 tuşuna basarak kapatmıştım. Klibimi nerede bulabilirim?

GTA V Online'da F1 tuşuyla aldığınız kayıtlar, Social Club üzerinden kaydedilir. Klibinizi bulmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Social Club Profili
    • Social Club hesabınıza giriş yapın.
    • "Games" sekmesinden GTA V'i seçin ve "Gallery" (Galeri) bölümüne gidin.
  2. Yerel Bilgisayar (Rockstar Editor)
    • Kayıtlar bilgisayarınıza da kaydedilmiş olabilir. GTA V Rockstar Editor üzerinden görüntülemek için:
      • Oyun içi menüden "Rockstar Editor"e girin ve klibinizi orada bulun.
    ...
Social Club GTA V Online klipler nerede bulunur? Oynarken 5 yıldız olmuştum ve bunu F1 tuşuna basarak kayıt almıştım ve tekrar F1 tuşuna basarak kapatmıştım. Klibimi nerede bulabilirim?

GTA V Online'da F1 tuşuyla aldığınız kayıtlar, Social Club üzerinden kaydedilir. Klibinizi bulmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Social Club Profili
    • Social Club hesabınıza giriş yapın.
    • "Games" sekmesinden GTA V'i seçin ve "Gallery" (Galeri) bölümüne gidin.
  2. Yerel Bilgisayar (Rockstar Editor)
    • Kayıtlar bilgisayarınıza da kaydedilmiş olabilir. GTA V Rockstar Editor üzerinden görüntülemek için:
      • Oyun içi menüden "Rockstar Editor"e girin ve klibinizi orada bulun.
  3. Varsayılan Kayıt Konumu
    • Bilgisayarınızda kaydedilen klipler genellikle şu klasörde olur:
      C:\Users\KullanıcıAdı\Documents\Rockstar Games\GTA V\Videos\Clips
Klibi bulamazsanız, Social Club üzerinden kaydedilen medyayı kontrol etmeyi unutmayın!

Kişi Yorumladı
Çözüm

Bu alana bir cevap yazın...
(Gereksiz, anlamsız ( ty,tyty, +++++, up up, asasdasf ) benzeri ifadeler kullananların üyelikleri kapatılacaktır.)
Geri