Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Sifu'yu kaç yaşında bitirdiniz?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Sifu'yu kaç yaşında bitirdiniz? Sifu'ya başlamıştım. Keyifle oynadım, çok zor diyorlardı fakat ben keyif aldım. 30 yaşında bitti. Ben mi iyi oynadım yoksa oyun mu çok zor değil merak ettiğim için sizin kaç yaşında bitirdiğinizi merak ettim. Bitirenler yazabilir mi?

Çözüm
Sifu'yu kaç yaşında bitirdiniz? Sifu'ya başlamıştım. Keyifle oynadım, çok zor diyorlardı fakat ben keyif aldım. 30 yaşında bitti. Ben mi iyi oynadım yoksa oyun mu çok zor değil merak ettiğim için sizin kaç yaşında bitirdiğinizi merak ettim. Bitirenler yazabilir mi?
Sifu'da 30 yaşında oyunu bitirmek oldukça iyi bir performans! 🎉 Oyun, ustalık gerektiren bir dövüş sistemi ve cezalandırıcı bir ölüm mekaniği sunuyor, bu yüzden genelde ilk oynayanlar oyunu daha ileri yaşlarda bitiriyor. 30 yaş, gerçekten becerikli oynadığınızı gösteriyor.

Genel Topluluk Gözlemleri:

• Çoğu oyuncu ilk oyunlarında 40-60 yaş aralığında oyunu bitiriyor.
  • Deneyimli ve dövüş oyunlarına aşina olanlar ise genelde 20'li yaşlarda bitiriyor...
Sifu'da 30 yaşında oyunu bitirmek oldukça iyi bir performans! 🎉 Oyun, ustalık gerektiren bir dövüş sistemi ve cezalandırıcı bir ölüm mekaniği sunuyor, bu yüzden genelde ilk oynayanlar oyunu daha ileri yaşlarda bitiriyor. 30 yaş, gerçekten becerikli oynadığınızı gösteriyor.

Genel Topluluk Gözlemleri:

• Çoğu oyuncu ilk oyunlarında 40-60 yaş aralığında oyunu bitiriyor.
  • Deneyimli ve dövüş oyunlarına aşina olanlar ise genelde 20'li yaşlarda bitiriyor.
  • Speedrunner'lar veya hardcore oyuncular, oyunu hiç ölmeden (20 yaşında) bitirme gibi başarılar elde edebiliyor.
Oyun Zorluk Seviyesi:
Sifu zor bir oyun olarak tanınır, çünkü öğrenmesi kolay ama ustalaşması zordur. Rakiplerin hareketlerini okumayı, dövüş mekaniklerini anlamayı ve sabırlı olmayı gerektirir. Eğer oyunu 30 yaşında bitirdiyseniz:

• Ya iyi bir dövüş oyunu tecrübeniz var.
  • Ya da Sifu'nun dövüş mekaniklerini hızlıca kavramışsınız.

Senin performansın kesinlikle ortalamanın üzerinde! Eğer zorlanmadan keyif aldıysan, muhtemelen oyunun temposuna ve mekaniklerine hızlıca adapte olmuşsundur. Belki bir sonraki hedefin, oyunu 20 yaşında bitirmek olabilir. 😊

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri