Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü RX 6600 sistemde CS2 çöküyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
RX 6600 sistemde CS2 çöküyor Normal CS2 oynarken rekabet de DM de girsem 4 5 dk ya oyunumu normal kasmadan oynarken bir anda donuyor öyle kalıyor. Görev Yöneticisi acıp kapamak zorunda kalıyorum surekli oluyor oynayamıyorum. Ekran kartım RX6600 işlemci Ryzen 5 5600.

Çözüm
RX 6600 sistemde CS2 çöküyor Normal CS2 oynarken rekabet de DM de girsem 4 5 dk ya oyunumu normal kasmadan oynarken bir anda donuyor öyle kalıyor. Görev Yöneticisi acıp kapamak zorunda kalıyorum surekli oluyor oynayamıyorum. Ekran kartım RX6600 işlemci Ryzen 5 5600.
Merhaba Oyununuzun çökmesi, birkaç farklı nedenle olabilir. Bazı olası nedenler şunlar olabilir:

• Sürücülerinizin güncel olmaması
  • Oyununuzun bozuk olması
  • Sistem sıcaklıklarının yüksek olması
  • Bellek sorunları
Öncelikle, AMD’nin web sitesinden en son sürücüleri indirip yüklediğinizden emin olun. Ayrıca, oyun dosyalarınızın bütünlüğünü doğrulamak için Steam’de “Dosya Bütünlüğünü Doğrula” seçeneğini kullanabilirsiniz.

Ayrıca, sisteminizin...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14
Merhaba Oyununuzun çökmesi, birkaç farklı nedenle olabilir. Bazı olası nedenler şunlar olabilir:

• Sürücülerinizin güncel olmaması
  • Oyununuzun bozuk olması
  • Sistem sıcaklıklarının yüksek olması
  • Bellek sorunları
Öncelikle, AMD’nin web sitesinden en son sürücüleri indirip yüklediğinizden emin olun. Ayrıca, oyun dosyalarınızın bütünlüğünü doğrulamak için Steam’de “Dosya Bütünlüğünü Doğrula” seçeneğini kullanabilirsiniz.

Ayrıca, sisteminizin sıcaklıklarını kontrol etmek için bir program kullanmanızı öneririm. Örneğin, HWMonitor gibi bir program, işlemcinizin ve ekran kartınızın sıcaklıklarını izlemenize yardımcı olabilir.

Son olarak, bellek sorunlarınızı kontrol etmek için Windows Bellek Teşhisi aracını kullanabilirsiniz. Bu araç, bellek sorunlarını tespit etmek ve düzeltmek için kullanılabilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri