Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

RX 470 sistemde oyunlar glitchleniyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Minecraft ve diğer oyunları oynarken yanlış bilmiyorsam Rendering Glitch sorunu yaşıyorum. PC özelliklerimi aşağıda belirttim. Teşekkürler şimdiden:

Aşağıya resmini bırakıyorum.
- İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz, 3193 MHz, 4 Çekirdek, 4 Mantıksal işlemci
- Anakart: To be filled by O. E. M.
- Ekran Kartı: ASUS Radeon RX 470 Series
- SSD Modeli: Longline SSD
- RAM: 8

Ekran görüntüsü 2023-10-05 002223.png

Minecraft ve diğer oyunları oynarken yanlış bilmiyorsam Rendering Glitch sorunu yaşıyorum. PC özelliklerimi aşağıda belirttim. Teşekkürler şimdiden:

Aşağıya resmini bırakıyorum.
- İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz, 3193 MHz, 4 Çekirdek, 4 Mantıksal işlemci
- Anakart: To be filled by O. E. M.
- Ekran Kartı: ASUS Radeon RX 470 Series
- SSD Modeli: Longline SSD
- RAM: 8

RX 470 ekran kartınızda oyunlarda görünen glitchlerle ilgili sorunlar yaşanması, birkaç farklı nedenle ilişkilendirilebilir. Bu tür bir sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin.
  • Ekran kartı sıcaklığını izleyin ve gerektiğinde soğutma sistemini kontrol edin.
  • Oyunların grafik ayarlarını düşük seviyelere getirin.
  • DirectX ve OpenGL gibi grafik API'lerini sürücülerinizle uyumlu hale getirin.
  • Ekran kartı ile monitör arasındaki bağlantıyı kontrol edin.
  • Diğer donanım bileşenlerinizde sorun olup olmadığını kontrol edin.
  • Sorun sadece belirli oyunlarda meydana geliyorsa, oyun dosyalarını doğrulayın veya yeniden yükleyin.
  • Sorun hala devam ediyorsa, oyun geliştirici veya AMD'nin destek ekibi ile iletişime geçin.

Kişi Yorumladı
Geri