Neler yeni

Çözüldü Roblox PIN nasıl kaldırılır?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Roblox PIN nasıl kaldırılır? Roblox pinimi unuttum ve hiçbir şekilde kaldıramıyor, değiştiremiyorum. PIN'imi nasıl kaldırırım? Roblox supporta yazıyorum fakat e postamın doğru olmadığını söylüyor, hesaba uygun değil falan diyor ama ben e-postayı yazıp şifre yazınca hesabıma girebiliyorum, PIN'im kaldırma isteğim +9 oyunlara giremiyorum, zombie attack mesela nasıl kaldırırım PIN'imi veya zombie attack'a girebilirim?

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14
Roblox PIN nasıl kaldırılır? Roblox pinimi unuttum ve hiçbir şekilde kaldıramıyor, değiştiremiyorum. PIN'imi nasıl kaldırırım? Roblox supporta yazıyorum fakat e postamın doğru olmadığını söylüyor, hesaba uygun değil falan diyor ama ben e-postayı yazıp şifre yazınca hesabıma girebiliyorum, PIN'im kaldırma isteğim +9 oyunlara giremiyorum, zombie attack mesela nasıl kaldırırım PIN'imi veya zombie attack'a girebilirim?

Roblox PIN'inizi kaldırmak için birkaç adımı takip edebilirsiniz, ancak şu anki durumu göz önünde bulundurursak, özellikle e-posta doğrulama sorunu yaşadığınızı belirttiniz. PIN'i kaldırmak için öncelikle doğru e-posta adresini kullanmanız gerekebilir. E-posta adresinizi Roblox hesabınızda doğru şekilde güncellemeniz gerekebilir.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra PIN'i kaldırmak için Roblox ayarlarına gidip güvenlik bölümünden PIN şifrenizi sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Eğer PIN sıfırlama adımını gerçekleştiremiyorsanız ve e-posta doğrulama hatası alıyorsanız, Roblox müşteri desteğiyle iletişime geçmeniz gerekebilir. Ancak, müşteri desteğine yazarken doğru e-posta adresinizi kullanmalısınız, çünkü eski e-posta adresiniz ile giriş yapabiliyor olmanız, doğrulama işlemi sırasında sorun yaratabilir. Hesabınızın e-posta adresi doğrulandıktan sonra, PIN sıfırlama işlemi kolaylaşabilir.

Zombie Attack gibi oyunlara giriş yapamıyorsanız, e-posta doğrulama ve PIN kaldırma işlemleri tamamlanana kadar bu oyunlara erişim sağlamanın zor olabileceğini unutmamalısınız. Bu nedenle, e-posta adresinizi doğru şekilde güncellemek ve Roblox destek ekibi ile iletişime geçmek önemlidir.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Geri