Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Roblox açılmıyor

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Roblox açılmıyor
Arkadaşlar robloxa sitesinden girebiliyordum eskiden format attım ve artık giremiyorum. Microsoft Store versiyonunda girebiliyorum ancak fare çok buglu ekranın dışına falan çıkıyor oradan oynayamıyorum. Roblox'u çalıştırdığımda Roblox açılıyor diye ekran geliyor ama sonra oyun gelmiyor bir 10 15 saniye Roblox aşağıdaki gibi oluyor sonra gidiyor.

Screenshot_2.png

Bu hatada ara sıra geliyor bazen hiç gelmiyor çok değişik.

Screenshot_3.png

Uyumluluk modunu falan denedim Roblox'u silip yükledim. .NET Framework ya da Runtime falan mı gerekiyor?

Not: Roblox Studio açılıyor.

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14
Roblox açılmıyor
Arkadaşlar robloxa sitesinden girebiliyordum eskiden format attım ve artık giremiyorum. Microsoft Store versiyonunda girebiliyorum ancak fare çok buglu ekranın dışına falan çıkıyor oradan oynayamıyorum. Roblox'u çalıştırdığımda Roblox açılıyor diye ekran geliyor ama sonra oyun gelmiyor bir 10 15 saniye Roblox aşağıdaki gibi oluyor sonra gidiyor.

Screenshot_2.png

Bu hatada ara sıra geliyor bazen hiç gelmiyor çok değişik.

Screenshot_3.png

Uyumluluk modunu falan denedim Roblox'u silip yükledim. .NET Framework ya da Runtime falan mı gerekiyor?

Not: Roblox Studio açılıyor.
YouTube'da en öne çıkan çözüm videosu bu, isterseniz deneyebilirsiniz.
1- Windows + R tuşlarına aynı anda basın.
2- Açılan yere appdata yazıp enterlayın.
3- Local dosyasına girin ve Roblox klasörünü bulup silin.

4- Tekrar Windows + R tuşlarına aynı anda basın.
5- %temp% yazın ve enterlayın.
6- Roblox klasörünü bulup silin.

7- Denetim masasını açın ve Roblox'u oradan da silin varsa.
8- Masaüstünüzde de Roblox varsa, oradan da silin.

Bu adımların hepsini yaptıysanız şimdi Roblox'u tekrar indirebilirsiniz, orijinal siteden indirdiğinizden emin olun. Bu sorunu aşırı fazla kişi yaşıyor, düzelmezse yapabilecek bir şey yok çünkü Roblox'dan kaynaklanan bir hata, yakında kendileri düzeltecektir ama yine de bunu deneyebilirsiniz. Roblox'u yükleyince yönetici olarak çalıştırın.

Kişi Yorumladı
Geri