Neler yeni

Çözüldü Riot Games Kaspersky'ın kaldırılmasını istedi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Riot Games Kaspersky'ın kaldırılmasını istedi Merhaba, geçenlerde Valorant'a giriyordum fakat rekabetçi maçı başlata tıkladığımda VAL 5 hatası alıyordum. Bu konu hakkında Riot Games'in internet sitesi üzerinden ticket açtım. Bugün verdikleri cevapda bilgisayarımdaki Kaspersky uygulamasını kaldırmamı istediler ve aynı zamanda Valorant'taki hataları toplamak için bir uygulama indirmişlerdi bende şüphelenip emin olamadım mailin Riot Games'ten geldiğini nasıl anlarım ve sizce neden Kaspersky'ı kaldırmamı istediler?

1710694375664.png

Çözüm
Riot Games Kaspersky'ın kaldırılmasını istedi Merhaba, geçenlerde Valorant'a giriyordum fakat rekabetçi maçı başlata tıkladığımda VAL 5 hatası alıyordum. Bu konu hakkında Riot Games'in internet sitesi üzerinden ticket açtım. Bugün verdikleri cevapda bilgisayarımdaki Kaspersky uygulamasını kaldırmamı istediler ve aynı zamanda Valorant'taki hataları toplamak için bir uygulama indirmişlerdi bende şüphelenip emin olamadım mailin Riot Games'ten geldiğini nasıl anlarım ve sizce neden Kaspersky'ı kaldırmamı istediler?

1710694375664.png

Riot Games'in Valorant'la ilgili Kaspersky'yi kaldırmanızı istemesi ve size bir uygulama göndermesi, bazı güvenlik yazılımlarının Valorant'ın...

1710694375664.png

Riot Games'in Valorant'la ilgili Kaspersky'yi kaldırmanızı istemesi ve size bir uygulama göndermesi, bazı güvenlik yazılımlarının Valorant'ın güvenlik sistemleriyle (özellikle Vanguard) uyumsuz olmasından kaynaklanabilir. Riot Games'in oyunun güvenliğini sağlamak için güçlü anti-hile sistemleri kullanıyor ve bazı antivirüs yazılımları, bu sistemleri engelleyebilir.

E-posta Doğrulama

Riot Games'in gönderdiği e-posta gerçek mi, sahte mi olduğunu anlamak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Gönderen E-posta Adresi: Riot Games'in resmi e-posta adresi [email protected] olmalıdır. Eğer farklı bir adres kullanıyorsa, bu bir dolandırıcılık olabilir.
  2. Dil ve İçerik: Resmi bir e-posta düzgün dil kullanımıyla yazılır. Yazım hataları veya garip ifadeler varsa şüphelenin.
  3. Linkler: E-postada verdiği linkler sahte olabilir. Riot Games'in web sitesinin doğru adresine (
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
    ) giderek destek bölümünü kontrol edin.

Kaspersky'ın Kaldırılması

Riot Games, özellikle Vanguard güvenlik sistemi nedeniyle Kaspersky gibi bazı antivirüs programlarıyla uyumsuzluk yaşayabilir. Kaspersky, sistemdeki bazı işlemleri engelleyebilir ve bu da Valorant’ın başlatılmasına engel olabilir. Bu nedenle, VAL 5 hatası genellikle bu tür bir uyumsuzluktan kaynaklanır.

Eğer e-posta gerçekten Riot Games'ten geldiyse ve içeriği mantıklı görünüyorsa, önerilen adımları takip edebilirsiniz:

• Kaspersky'i geçici olarak devre dışı bırakmak veya kaldırmak, hatanın çözülmesine yardımcı olabilir.
  • Eğer hala şüpheleriniz varsa, Riot Games'in destek sitesi üzerinden doğrudan iletişime geçip doğrulama yapabilirsiniz.
Güvenliğiniz için, e-posta içeriğini dikkatle kontrol edin ve yalnızca resmi kaynaklardan gelen talimatlara güvenin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri