Neler yeni

Çözüldü RGX classic alınır mı?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
RGX classic alınır mı? Arkadaşlar merhaba, kartımda yeterli miktarda para bulunuyor sizce RGX classic alınır mı? Stinger'i bucky, judge, outlaw, ares ve Odin hariç her silaha skinim var ama benim bir ekonomik sorum olacak. Sizce bu para bendemi kalmalı yoksa harcayayım mı? (nakit olarak bende para hala bulunuyor) son Radyant krizi sopa alımından çok vicdan azabı çektim nedense.

Çözüm
RGX classic alınır mı? Arkadaşlar merhaba, kartımda yeterli miktarda para bulunuyor sizce RGX classic alınır mı? Stinger'i bucky, judge, outlaw, ares ve Odin hariç her silaha skinim var ama benim bir ekonomik sorum olacak. Sizce bu para bendemi kalmalı yoksa harcayayım mı? (nakit olarak bende para hala bulunuyor) son Radyant krizi sopa alımından çok vicdan azabı çektim nedense.

Merhaba! RGX Classic almak tamamen sizin kişisel tercihlerinize bağlı. Eğer oyunda tatmin edici bir deneyim için yeni bir görünüm istiyorsanız, o zaman almayı düşünebilirsiniz. Ancak, ekonomik durumunuzu da göz önünde bulundurmalısınız. Kartınızda yeterli para olsa bile, bu tür harcamaların sizin için ne kadar önemli olduğunu değerlendirin. Eğer bir...

Merhaba! RGX Classic almak tamamen sizin kişisel tercihlerinize bağlı. Eğer oyunda tatmin edici bir deneyim için yeni bir görünüm istiyorsanız, o zaman almayı düşünebilirsiniz. Ancak, ekonomik durumunuzu da göz önünde bulundurmalısınız. Kartınızda yeterli para olsa bile, bu tür harcamaların sizin için ne kadar önemli olduğunu değerlendirin. Eğer bir önceki alışverişten sonra bir vicdan azabı hissettiyseniz, belki de bu alışverişi ertelemek daha iyi olabilir. Sonuçta, en önemli olan kendi bütçenizi yönetebilmek ve alışverişlerinizi ona göre planlamaktır. Kararınızı verirken bu faktörlere dikkat etmenizi öneririm!

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri