Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Red Dead Redemption 2 Arap Atı rehberi

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Arap Atının Özellikleri
Oyuncuların çoğuna göre oyundaki en iyi ve güçlü attır. Hikaye boyunca sizi götürebilecek bir attır, özellikleri aşağıdaki gibidir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
Bu rehberde Beyaz Arap Atı bulacağız.

At kar beyazıdır bu yüzden karlı alanda görülmesi çok zordur.

Arap Atı Nerede Bulunur?
Arap Atı haritanın sol üst köşesinde bulunan Lake Isabella çevresinde bulunabilir. Ancak söylediğim gibi kar beyazı olduğu için ve Lake Isabella karlı bir bölge olduğu için görülmesi zor olacaktır.
Lake Isabella'nın sol taraflarında ve çevresinde bulunur.

Arap Atı Nasıl Yakalanır?
Arap atı söylediğim gibi beyaz olduğu için karlı alanda zor görünecektir ve görmeniz biraz zor olacaktır. Atı gördüğünüzde yanına eğilerek gitmeli ve sağ click basılı tutarak sakinleştirmeniz gerekli yoksa kaçar. yanına iyice yaklaşınca ve kaçmıyorsa 2 seçeneğiniz var. Kafasına halat atarak çeke çeke yakalamak ve ya üzerine direkt atlayarak rodeo yapar gibi yavaş yavaş alışmasını sağlamak. Ben 1. seçeneği yapamadım ve 2. seçenek bana göre çok daha kolay. Yapmanız gereken şey basit, üzerine atlayın ve 'F' tuşuna (ve ya hangi tuşa atadıysanız) tekrar tekrar basın. İlk seferde atarsa tekrar deneyim ama atmadıysa, artık at sizindir.

Tavsiyeler ve Son
Sizi oyun boyunca götürebilecek atı yakalamak bu kadar kolaydı. Eğer atınızı beslerseniz, fırçalarsanız daha da gelişir ve güçlenir.

Umarım rehber yardımcı olmuştur iyi oyunlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri