Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü RDR 2'de fazla loot yapmaya gerek var mı?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
RDR 2'de fazla loot yapmaya gerek var mı? Oyuna yeni başladım ve daha önce hiç rehber ya da video izlemedim. Daha karlı bölgeden yeni çıktım, valentine kasabasının oradayım. Elimden geldiğince loot yapmaya çalışıyorum ama artık sıkmaya başladı. Loot çok önemli mi yoksa ileride istediğimizi alacağımız kadar para kazanacağımız görevler olacak mı? Silah dükkanına giriyorum para yok, doktora gidiyorum gene para yok. Spoiler vermeden söylerseniz sevinirim.

Çözüm
RDR 2'de fazla loot yapmaya gerek var mı? Oyuna yeni başladım ve daha önce hiç rehber ya da video izlemedim. Daha karlı bölgeden yeni çıktım, valentine kasabasının oradayım. Elimden geldiğince loot yapmaya çalışıyorum ama artık sıkmaya başladı. Loot çok önemli mi yoksa ileride istediğimizi alacağımız kadar para kazanacağımız görevler olacak mı? Silah dükkanına giriyorum para yok, doktora gidiyorum gene para yok. Spoiler vermeden söylerseniz sevinirim.
RDR2'de loot yapmak, özellikle oyunun erken döneminde ekipmanınızı ve karakter gelişiminizi desteklemek için faydalı olsa da, hikaye ilerledikçe alacağınız görev ödülleri ve yan aktiviteler sayesinde yeterli geliri elde etmeniz mümkün. Yani, başlangıçta biraz daha loot yapmanız...
RDR2'de loot yapmak, özellikle oyunun erken döneminde ekipmanınızı ve karakter gelişiminizi desteklemek için faydalı olsa da, hikaye ilerledikçe alacağınız görev ödülleri ve yan aktiviteler sayesinde yeterli geliri elde etmeniz mümkün. Yani, başlangıçta biraz daha loot yapmanız işinizi kolaylaştırabilir; ancak oyunun ilerleyen bölümlerinde para sıkıntısı yaşamazsınız. Özetle, loot yapmaya takılı kalmadan hikayeye odaklanmanız, hem oyunun akışını hızlandırır hem de ilerleyen görevlerden alacağınız kazançlarla ihtiyacınız olan eşyaları ve silahları temin edebilmenizi sağlar.

Bu konudaki kullanıcı görüşlerine göre de, bazı oyuncular erken oyunda yoğun loot yapmanın gerekli olmadığını, hikaye ilerledikçe doğal olarak daha fazla para kazanarak ihtiyaçlarını karşılayabildiklerini ifade etmişlerdir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri