Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü RDR 2 belgelerim klasörü boş

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
RDR 2 belgelerim klasörü boş
Oyunu başlatmaya çalıştığımda, "err_gdx_init" hatası alıyorum. Sorunun kaynağını belirledim ancak çözüme ulaşmak için gereken dosyalar bulunmuyor. Belgelerimde sadece otomatik oluşturulan, içi boş bir "Rockstar Games" klasörü var, ancak içinde ne settings dosyası ne de profile dosyası bulunuyor. İnternet üzerinde bir çözüm buldum; Vulkan kısmını DX12'ye çevirmek için "system.xml" dosyasını düzenlemek gerekiyormuş. Ancak bulduğum settings dosyasını belgeler klasörüne sürükleyip bıraktığımda sorun çözülmüyor. Acaba bu dosyaları görmüyor olabilir mi? Belki de adamın ayarları benimkilerden farklıdır ve bu yüzden çözüm işe yaramıyor. Ekran kartı farklılıkları da sorunun kaynağı olabilir mi? Diğer kullanıcılar aynı sorunu bu dosyaları kullanarak çözmüş, ancak bende işe yaramadı. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Oyunu başlatmaya çalıştığımda, "err_gdx_init" hatası alıyorum. Sorunun kaynağını belirledim ancak çözüme ulaşmak için gereken dosyalar bulunmuyor. Belgelerimde sadece otomatik oluşturulan, içi boş bir "Rockstar Games" klasörü var, ancak içinde ne settings dosyası ne de profile dosyası bulunuyor. İnternet üzerinde bir çözüm buldum; Vulkan kısmını DX12'ye çevirmek için "system.xml" dosyasını düzenlemek gerekiyormuş. Ancak bulduğum settings dosyasını belgeler klasörüne sürükleyip bıraktığımda sorun çözülmüyor. Acaba bu dosyaları görmüyor olabilir mi? Belki de adamın ayarları benimkilerden farklıdır ve bu yüzden çözüm işe yaramıyor. Ekran kartı farklılıkları da sorunun kaynağı olabilir mi? Diğer kullanıcılar...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14
Oyunu başlatmaya çalıştığımda, "err_gdx_init" hatası alıyorum. Sorunun kaynağını belirledim ancak çözüme ulaşmak için gereken dosyalar bulunmuyor. Belgelerimde sadece otomatik oluşturulan, içi boş bir "Rockstar Games" klasörü var, ancak içinde ne settings dosyası ne de profile dosyası bulunuyor. İnternet üzerinde bir çözüm buldum; Vulkan kısmını DX12'ye çevirmek için "system.xml" dosyasını düzenlemek gerekiyormuş. Ancak bulduğum settings dosyasını belgeler klasörüne sürükleyip bıraktığımda sorun çözülmüyor. Acaba bu dosyaları görmüyor olabilir mi? Belki de adamın ayarları benimkilerden farklıdır ve bu yüzden çözüm işe yaramıyor. Ekran kartı farklılıkları da sorunun kaynağı olabilir mi? Diğer kullanıcılar aynı sorunu bu dosyaları kullanarak çözmüş, ancak bende işe yaramadı. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Anladığım kadarıyla Red Dead Redemption 2 oyununu açarken "err_gdx_init" hatası alıyorsun ve bu hatayı düzeltmek için Vulkan'ı DX12'ye çevirmen gerekiyor. Ancak settings dosyasını belgeler klasörüne sürükleyip bıraktığında sorun devam ediyor.

Öncelikle, bu tür sorunlar genellikle oyun dosyalarının eksik veya hatalı olmasından kaynaklanır. İlk adım olarak, oyun dosyalarını doğrulamak veya eksik dosyaları indirmek için oyun platformunun (Steam, Epic Games Store vb.) ilgili özelliğini kullanabilirsin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri