Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü RDR 1 PC "Access violation" hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
RDR 1 PC "Access violation" hatası Red Dead Redemption 1 indirdim ve oyun girmeye çalıştığımda Access violation hatası alıyorum bunun bir çözümü var mı YouTube'da araştırdım ancak oyun yeni çıktığı için çok çözüm bulamadım.

Çözüm
RDR 1 PC "Access violation" hatası Red Dead Redemption 1 indirdim ve oyun girmeye çalıştığımda Access violation hatası alıyorum bunun bir çözümü var mı YouTube'da araştırdım ancak oyun yeni çıktığı için çok çözüm bulamadım.

"Access violation" hatası, genellikle oyunla ilgili dosya bozulmaları, uyumsuzluklar veya sistemdeki donanım/driver sorunlarından kaynaklanır. RDR 1 için çözüm önerileri şunlar olabilir:

1. Yönetici olarak çalıştır: Oyunu sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini deneyin.
  2. Uyumluluk modu: Oyunun .exe dosyasına sağ tıklayın, "Özellikler" > "Uyumluluk" sekmesinden eski bir Windows sürümünü seçin (örneğin, Windows 7).
  3. Güncellemeler: Grafik kartı sürücünüzü güncelleyin...

"Access violation" hatası, genellikle oyunla ilgili dosya bozulmaları, uyumsuzluklar veya sistemdeki donanım/driver sorunlarından kaynaklanır. RDR 1 için çözüm önerileri şunlar olabilir:

1. Yönetici olarak çalıştır: Oyunu sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini deneyin.
  2. Uyumluluk modu: Oyunun .exe dosyasına sağ tıklayın, "Özellikler" > "Uyumluluk" sekmesinden eski bir Windows sürümünü seçin (örneğin, Windows 7).
  3. Güncellemeler: Grafik kartı sürücünüzü güncelleyin, DirectX ve Visual C++ Redistributables'ı da kontrol edin.
  4. Antivirüs/Firewall: Antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakın.
  5. Oyun dosyalarını doğrulama: Eğer Steam veya Rockstar Launcher üzerinden oynuyorsanız, oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
Bu adımlar genellikle hatayı çözebilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri