Neler yeni

Çözüldü Pro Soccer Online default hassasiyet ayarlari nedir?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Pro Soccer Online default hassasiyet ayarlari nedir? Ben bu ayarlari en bastaki haline cevirmek istiyorum. Bir ayar denedim best settinga yaziyordu bos kaleye sut atamıyorum simdi.

Çözüm
Pro Soccer Online default hassasiyet ayarlari nedir? Ben bu ayarlari en bastaki haline cevirmek istiyorum. Bir ayar denedim best settinga yaziyordu bos kaleye sut atamıyorum simdi.

Varsayılan hassasiyet ayarlarına geri dönmek için "Pro Soccer Online" oyununun menüsünden "Ayarlar" bölümüne girerek "Varsayılan Ayarlara Dön" veya "Reset" seçeneğini kullanabilirsin. Bu seçenek, oyunun ilk kurulumundaki hassasiyet ve diğer kontrol ayarlarını tekrar aktif hale getirecektir. Bu tür bir sıfırlama, daha önce yapılan değişiklikleri geri alarak varsayılan kontrol hissini yeniden kazanmana yardımcı olacaktır.

Ancak varsayılan ayarlara dönme seçeneğini bulamazsan, genel olarak FPS veya online spor oyunlarında, mouse hassasiyetini...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

Varsayılan hassasiyet ayarlarına geri dönmek için "Pro Soccer Online" oyununun menüsünden "Ayarlar" bölümüne girerek "Varsayılan Ayarlara Dön" veya "Reset" seçeneğini kullanabilirsin. Bu seçenek, oyunun ilk kurulumundaki hassasiyet ve diğer kontrol ayarlarını tekrar aktif hale getirecektir. Bu tür bir sıfırlama, daha önce yapılan değişiklikleri geri alarak varsayılan kontrol hissini yeniden kazanmana yardımcı olacaktır.

Ancak varsayılan ayarlara dönme seçeneğini bulamazsan, genel olarak FPS veya online spor oyunlarında, mouse hassasiyetini 20-30 civarında, kamera hızı ve atış gücünü ise %50 seviyelerinde tutmak iyi bir başlangıç noktası olabilir. Hassasiyet ayarlarında yapılan değişikliklerin oyundaki şut isabetini etkilediğini unutmamalısın; yüksek hassasiyet ayarı bazen kontrolü zorlaştırırken, düşük hassasiyet ayarı daha dengeli atışlara izin verebilir. Ayarları test etmek ve kendi oyun tarzına göre küçük düzenlemeler yapmak da yararlı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri