Neler yeni

Oxygen Not Included Full indir v643502 - F2P

• Konuyu başlatan hagen
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:39

hagen

Paylaşımcı Üye
Kredi
83
56qi5qp.jpg

Oxygen Not Included Full İndir v643502 - Hayatta Kalma ve Yönetim Simülasyonu

Oxygen Not Included full, Klei Entertainment tarafından geliştirilen, hayatta kalma ve kolon yönetim türündeki bir simülasyon oyunudur. Bu oyun, size yeraltında zorlu koşullarda hayatta kalmaya çalışan bir koloniyi yönetme görevi verir. Detaylı mekanikleri ve sürükleyici oynanışı ile kısa sürede dünya genelinde popülerlik kazanmıştır.

Oxygen Not Included full Nedir?

Oyunda, yeraltında yaşayan bir grup "Duplicant" adı verilen karakterin ihtiyaçlarını karşılayarak onları hayatta tutmanız gerekiyor. Oksijen üretmek, yiyecek bulmak, enerji üretmek ve çeşitli teknolojileri araştırarak koloninizi geliştirmek sizin sorumluluğunuzda. Ancak dikkatli olun; kaynaklar sınırlı ve hata yapmak kolaydır.

Başlıca Özellikleri:
  • Kaynak Yönetimi: Koloninizin oksijen, su, enerji ve diğer temel ihtiyaçlarını dengeli bir şekilde yönetmeniz gerekiyor.
  • Simülasyon Derinliği: Her şey bir fizik motoruyla çalışıyor; gazlar yayılıyor, sıvılar akıyor ve ısı tüm sistemi etkiliyor.
  • Araştırma ve Geliştirme: Teknolojiler üzerinde çalışarak daha verimli üretim yöntemleri keşfedebilirsiniz.
  • Farklı Oyun Modları: Zorluk seviyesini seçerek oyunu kendi tarzınıza göre oynayabilirsiniz.

Oxygen Not Included full Nasıl Oynanır?

Oyuna başladığınızda, sıfırdan bir koloni kuruyorsunuz. İlk olarak kaynakları keşfederek ve ihtiyaçları analiz ederek bir strateji oluşturmanız gerekiyor. Örneğin:

1. Oksijen üretmek için "Oxygen Diffuser" gibi cihazlar inşa edin.
  2. Yemek için çiftlikler kurun ve hasat yapın.
  3. Koloninizin stres seviyesini düşük tutarak verimli bir çalışma ortamı sağlayın.

Oxygen Not Included Full İndir

Eğer bu eşsiz deneyimi yaşamak istiyorsanız, oyunun full sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndirme linki ve kurulum detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. Bu sürüm, oyunun tüm özelliklerini içerir ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

1. İndirme Linki:
  2. Kurulum Adımları:
    • Dosyayı indirdikten sonra sıkıştırılmış arşivi çıkartın.
    • setup.exe dosyasını çalıştırarak kurulumu başlatın.
    • Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri

Oyunun sorunsuz bir şekilde çalışması için aşağıdaki minimum sistem gereksinimlerini karşılamanız gerekiyor:

• İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri (64-bit)
  • İşlemci: Dual Core 2 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 2 GB boş alan
  • Ekran Kartı: Intel HD 4600 veya eşdeğer

Geri