Neler yeni

Çözüldü OSM'de taktik önerisi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
OSM'de taktik önerisi Mobilde zaman öldürmelik olarak seneler önce oynadığım OSM'yi indirdim ama bayağı unutmuşum. Bana aşağıdaki 3 senaryoda yapılması gereken taktiklerden bahseder misiniz? 1 tanesini biliyorsanız onu yazın o bile yeter benim için. Maksat hatırlayabilmek.

+Ben rakipten daha güçlü bir takıma sahibim, kazanmak şart.

+Ben rakipten daha güçsüz bir takıma sahibim.

+Rakiple neredeyse denk takımlara sahibiz.

Çözüm
OSM'de taktik önerisi Mobilde zaman öldürmelik olarak seneler önce oynadığım OSM'yi indirdim ama bayağı unutmuşum. Bana aşağıdaki 3 senaryoda yapılması gereken taktiklerden bahseder misiniz? 1 tanesini biliyorsanız onu yazın o bile yeter benim için. Maksat hatırlayabilmek.

Rakipten daha güçlü bir takıma sahipseniz, genellikle agresif bir oyun tarzı benimsemek önemlidir. 4-3-3 veya 4-2-4 dizilişleri tercih edebilirsiniz. Bu dizilişler, kanat oyuncularınızla hızla rakip savunmayı zorlayıp, hücumda baskı kurmanızı sağlar. Yüksek pres yaparak topu rakipten hızlıca almayı hedefleyin...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

Rakipten daha güçlü bir takıma sahipseniz, genellikle agresif bir oyun tarzı benimsemek önemlidir. 4-3-3 veya 4-2-4 dizilişleri tercih edebilirsiniz. Bu dizilişler, kanat oyuncularınızla hızla rakip savunmayı zorlayıp, hücumda baskı kurmanızı sağlar. Yüksek pres yaparak topu rakipten hızlıca almayı hedefleyin ve hızlı hücumlar ile rakibin savunmasını aşın. Orta saha oyuncularınızın pas yetenekleri güçlü ise, topu hızlıca rakip yarı alana taşıyabilirsiniz. Ayrıca, kanat oyuncularını daha fazla hücuma yönlendirebilir, uzun toplarla forvetinize servis yaparak gol fırsatları yaratabilirsiniz. Bu strateji ile güçlü takımınızın avantajlarını en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri