Neler yeni

Çözüldü OSM güçlü rakibe karşı taktik önerisi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
OSM güçlü rakibe karşı taktik önerisi Maçım var ve rakibimin gücü yüksek yani 102 103 falan. Benim de 98. hucümü çok iyi rakibimin ben de taktik olarak kontra atak alan savunması, ortasahalar defansa yardım forvetler hücum -dengeli, defansif, topa hakim ol-
Mücadele normal. Sizce doğru mu yaptım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Çözüm
OSM güçlü rakibe karşı taktik önerisi Maçım var ve rakibimin gücü yüksek yani 102 103 falan. Benim de 98. hucümü çok iyi rakibimin ben de taktik olarak kontra atak alan savunması, ortasahalar defansa yardım forvetler hücum -dengeli, defansif, topa hakim ol-

Rakibiniz güçlü olduğu için doğru bir yaklaşım sergiliyorsunuz, fakat taktiğinizi biraz daha optimize edebiliriz.
Kontra atak, güçlü rakiplere karşı etkili olabilir çünkü onların hücumlarına karşı hızlı bir şekilde çıkma şansı verir. Ayrıca, alan savunması rakibin alanı kontrol etmesine engel olur ve uzun toplarla hızlı hücum yapmanıza olanak tanır.
Ancak, bu taktiği kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

Rakibiniz güçlü olduğu için doğru bir yaklaşım sergiliyorsunuz, fakat taktiğinizi biraz daha optimize edebiliriz.
Kontra atak, güçlü rakiplere karşı etkili olabilir çünkü onların hücumlarına karşı hızlı bir şekilde çıkma şansı verir. Ayrıca, alan savunması rakibin alanı kontrol etmesine engel olur ve uzun toplarla hızlı hücum yapmanıza olanak tanır.
Ancak, bu taktiği kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar:
  • Defansif ayarlar: Savunmada "Dengeli" yerine "Defansif" olarak ayar yapmanız, güçlü rakibin hücumlarına karşı savunmanızı daha güvenli hale getirebilir. Ayrıca, defansif müdahale oranlarını artırarak rakip forvetlerinizi daha iyi savunabilirsiniz.
  • Topa Hakim Ol: Topa hakim olma taktiği, güçlü rakiplere karşı dengeyi kurmak açısından önemlidir. Ancak, çok fazla topa sahip olmamaya çalışın, çünkü topu kaybetmeniz halinde kontra atak yapmanız zorlaşır. Bu yüzden daha kontrollü bir pas oyunu tercih edebilirsiniz.
  • Orta sahalar: Orta sahalarınızın defansa yardımcı olması iyi bir strateji ama forvetlerin de yeterince ileriye gitmesi lazım. Bu dengenin sağlanması önemli. "Hücum-Dengeli" arasında gidip gelmeniz gerekebilir. Orta sahadaki oyuncuları daha fazla ofansif yönlendirmek, kontra atak sırasında etkili olabilir.
  • Mücadele Seçimi: "Normal" mücadele doğru bir seçim olabilir. Ama rakibin oyun stiline bağlı olarak "Sert" mücadeleye de geçebilirsiniz, bu rakibin hızını kesebilir, ancak dikkatli olmalısınız çünkü bu, faulleri artırabilir.
Özetle, genel olarak doğru bir taktik kurmuşsunuz. Ancak, savunma hattınızı biraz daha güçlendirebilir ve orta sahadaki dengenizi rakibe göre optimize edebilirsiniz.

4o mini

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri