Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü NFS MW TR yama sonrası ara sahneler gözükmüyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
NFS MW TR yama sonrası ara sahneler gözükmüyor Need for Speed: Most Wanted'a Türkçe yama kurdum ve oyunu açtım. Ara sahnelerin olmadığını gördüm, Türkçe yamayı kaldırdırdım ve İngilizce versiyonda ara sahnelerin olduğunu gördüm. Başka bir yama yükledim olmadı, yama fix denedim olmadı, oyunu silip yükledim olmadı. En son buradayım, yamayı silmeden ara sahnelerle oynamak mümkün mü?

Çözüm
NFS MW TR yama sonrası ara sahneler gözükmüyor Need for Speed: Most Wanted'a Türkçe yama kurdum ve oyunu açtım. Ara sahnelerin olmadığını gördüm, Türkçe yamayı kaldırdırdım ve İngilizce versiyonda ara sahnelerin olduğunu gördüm. Başka bir yama yükledim olmadı, yama fix denedim olmadı, oyunu silip yükledim olmadı. En son buradayım, yamayı silmeden ara sahnelerle oynamak mümkün mü?

Need for Speed: Most Wanted'da Türkçe yama yükledikten sonra ara sahnelerin gözükmemesi sık karşılaşılan bir sorun. Eğer yamayı kaldırmadan ara sahneleri izlemek istiyorsan, bazı yöntemler deneyebilirsin:
  1. Yamanın Ayarlarını Kontrol Et: Eğer yüklediğin Türkçe yamada ayarları değiştirme imkanı varsa, belki ara sahnelerin görünmesiyle ilgili...

Need for Speed: Most Wanted'da Türkçe yama yükledikten sonra ara sahnelerin gözükmemesi sık karşılaşılan bir sorun. Eğer yamayı kaldırmadan ara sahneleri izlemek istiyorsan, bazı yöntemler deneyebilirsin:
  1. Yamanın Ayarlarını Kontrol Et: Eğer yüklediğin Türkçe yamada ayarları değiştirme imkanı varsa, belki ara sahnelerin görünmesiyle ilgili bir seçenek bulabilirsin.
  2. Oyun Dosyalarını Kontrol Et: Oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol et. Steam gibi platformlarda bu işlem genellikle "Oyun Dosyalarını Doğrula" seçeneği ile yapılır. Bu, eksik veya bozuk dosyaları düzeltebilir.
  3. Ara Sahne Dosyalarını Yeniden Yükle: Oyun dosyalarının yedeğini alıp, sadece ara sahne dosyalarını orijinal haline döndürmeyi deneyebilirsin. Bu, bazı yamalarda dosya adları değişebiliyor.
  4. Farklı Bir Yama Deneyin: Eğer mevcut Türkçe yamanın bir alternatifi varsa, onu denemeyi düşünebilirsin. Bazı yamalar diğerlerinden daha stabil olabilir.
  5. Oyun İçindeki Ayarları Kontrol Et: Oyun içi ayarlardan "Ara Sahne" seçeneklerini kontrol et. Belki yanlışlıkla kapatılmış olabilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri