Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Mortal Kombat 11 Ultimate Edition grafik kartı mesajı

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Mortal Kombat 11 Ultimate Edition grafik kartı mesajı
Merhaba, Mortal Kombat 11 Ultimate Edition'u satın aldım. İlk açılışında şu bir mesaj göründü, ben de Enter tuşuna bastım. Bu durumda herhangi bir sorun olur mu?

1698906261114.png

Çözüm
Merhaba, Mortal Kombat 11 Ultimate Edition'u satın aldım. İlk açılışında şu bir mesaj göründü, ben de Enter tuşuna bastım. Bu durumda herhangi bir sorun olur mu?

1698906261114.png

Merhaba! Mortal Kombat 11 Ultimate Edition'u Oyunu'nun ilk açılışında bir mesaj görünmesi normaldir ve genellikle oyuna başlamadan önce kullanıcı sözleşmesi veya gizlilik politikası gibi bilgileri kabul etmeniz için bir mesaj olabilir. Genellikle bu tür mesajlar oyuncuların rızasını almak amacıyla gösterilir.

Eğer mesajda size herhangi bir özel uyarı veya talimat verilmediyse ve sadece oyunun kullanıcı sözleşmesini kabul etmenizi isteyen...

1698906261114.png

Merhaba! Mortal Kombat 11 Ultimate Edition'u Oyunu'nun ilk açılışında bir mesaj görünmesi normaldir ve genellikle oyuna başlamadan önce kullanıcı sözleşmesi veya gizlilik politikası gibi bilgileri kabul etmeniz için bir mesaj olabilir. Genellikle bu tür mesajlar oyuncuların rızasını almak amacıyla gösterilir.

Eğer mesajda size herhangi bir özel uyarı veya talimat verilmediyse ve sadece oyunun kullanıcı sözleşmesini kabul etmenizi isteyen bir bildirimse, Enter tuşuna basmakla herhangi bir sorun yaşamamanız gerekir. Bu tür mesajlar genellikle oyunun lisans şartlarını kabul etme veya başlamak için bir onay adımıdır.

Ancak, herhangi bir şüpheniz varsa veya mesajın içeriği hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, oyunun resmi destek veya kullanım kılavuzunu kontrol etmek iyi bir fikir olabilir. Oyunun resmi web sitesinde veya oyun içi menülerinde bu tür bilgilere erişebilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri