Neler yeni

Çözüldü Minecraft pupur yazılımlı sunucuda ping yenileme hızı nasıl düşürülür?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Minecraft pupur yazılımlı sunucuda ping yenileme hızı nasıl düşürülür? Minecraft pupur yazılımlı sunucumda ping yenileme hızı çok fazla nasıl düşürülür?

Tab plugini kullanıyorum Tab confing ayarlarında ping yenileme hızı düşük ama hala ping çok geç yenileniyor. Bunun pupur. Yml dosyasından yapıldığını biliyorum ama hangi değeri düşüreceğimi ya da neyi kapatacağımı bilmiyorum.

Çözüm
Minecraft pupur yazılımlı sunucuda ping yenileme hızı nasıl düşürülür? Minecraft pupur yazılımlı sunucumda ping yenileme hızı çok fazla nasıl düşürülür?

Tab plugini kullanıyorum Tab confing ayarlarında ping yenileme hızı düşük ama hala ping çok geç yenileniyor. Bunun pupur. Yml dosyasından yapıldığını biliyorum ama hangi değeri düşüreceğimi ya da neyi kapatacağımı bilmiyorum.

Minecraft Paper sunucunuzda, TAB eklentisinin ping yenileme hızını ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. TAB Eklentisinin Yapılandırma Dosyasını Bulun:
    • Sunucu dosyalarınız arasında plugins klasörünü açın.
    • TAB adlı klasörü bulun ve açın.
    • config.yml dosyasını bir metin düzenleyiciyle açın.
  2. Ping Yenileme...

Minecraft Paper sunucunuzda, TAB eklentisinin ping yenileme hızını ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. TAB Eklentisinin Yapılandırma Dosyasını Bulun:
    • Sunucu dosyalarınız arasında plugins klasörünü açın.
    • TAB adlı klasörü bulun ve açın.
    • config.yml dosyasını bir metin düzenleyiciyle açın.
  2. Ping Yenileme Hızını Ayarlayın:
    • config.yml dosyasında, aşağıdaki satırı bulun:
      Kod:
      Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
    • ping-interval değerini, ping yenileme hızını belirleyen milisaniye cinsinden bir değere ayarlayın. Örneğin, değeri 500 olarak ayarlamak, ping yenileme hızını 500 milisaniyeye düşürür.
    • Değişiklikleri Kaydedin ve Sunucuyu Yeniden Başlatın:
      • Yaptığınız değişiklikleri kaydedin.
      • Sunucunuzu yeniden başlatarak değişikliklerin etkili olmasını sağlayın.
      • Bu adımları izleyerek, TAB eklentisinin ping yenileme hızını ayarlayabilir ve oyuncuların ping bilgilerinin daha hızlı güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri