Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Mafia 2 oyundan atıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Mafia 2 oyundan atıyor
Mafia Trilogy'nin 120 TL olduğunu görünce aldım Mafia 2 classic indirdim ve 1 saat falan oynadım bir anda masaüstüne attı ve ekrana Mafia 2 logosu geldi, 2-3 saniye sonra oyuna devam etti ama etrafte modeller gidiyordu etraf siyahlaşıyordu 10 saniye sonra bir daha attı bu durum birkaç kez tekrarlandı ve oyundan attı 1 saat daha oynadım bir daha oldu. İade etmek istemiyorum çünkü iade edersem Mafia 1 remake ve Mafia 3 de gidecek. Bu arada Windows 11 kullanıyorum ve Mafia 2 Definitive Edition'da indirmek istemiyorum çünkü hem bug dolu hem hiç yenilik olmamasına rağmen oyunun boyutu 3 kat artıyor.

Çözüm
Mafia 2 oyundan atıyor
Mafia Trilogy'nin 120 TL olduğunu görünce aldım Mafia 2 classic indirdim ve 1 saat falan oynadım bir anda masaüstüne attı ve ekrana Mafia 2 logosu geldi, 2-3 saniye sonra oyuna devam etti ama etrafte modeller gidiyordu etraf siyahlaşıyordu 10 saniye sonra bir daha attı bu durum birkaç kez tekrarlandı ve oyundan attı 1 saat daha oynadım bir daha oldu. İade etmek istemiyorum çünkü iade edersem Mafia 1 remake ve Mafia 3 de gidecek. Bu arada Windows 11 kullanıyorum ve Mafia 2 Definitive Edition'da indirmek istemiyorum çünkü hem bug dolu hem hiç yenilik olmamasına rağmen oyunun boyutu 3 kat artıyor.
Oyun dosyalarının eksik veya bozuk olması soruna neden olabilir. Oyun platformunuzda bulunan oyun dosyalarını...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14
Mafia 2 oyundan atıyor
Oyun dosyalarının eksik veya bozuk olması soruna neden olabilir. Oyun platformunuzda bulunan oyun dosyalarını doğrulamak için oyunun Steam veya diğer platformlar üzerinden "dosya doğrulama" özelliğini kullanabilirsiniz. Bu işlem, eksik veya hatalı dosyaları otomatik olarak düzeltecektir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri