Neler yeni

Çözüldü Köylülerin büyü sistemi Bedrock'ta nasıl işliyor?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Köylülerin büyü sistemi Bedrock'ta nasıl işliyor? Sunucuya oluştururken köylü ticareti yeniden dengelemesi seçeneğini aktif yapmışım ancak köylülerden hiçbir şekilde tamir büyüsü elde edemiyorum. Bu özelliği kapatmamım bir yolu var mı? Dünyamın yedeğini alabiliyorum ancak gene de kapanmıyor.
Sürüm 1.21.60

1739627482230.png

Çözüm
Köylülerin büyü sistemi Bedrock'ta nasıl işliyor? Sunucuya oluştururken köylü ticareti yeniden dengelemesi seçeneğini aktif yapmışım ancak köylülerden hiçbir şekilde tamir büyüsü elde edemiyorum. Bu özelliği kapatmamım bir yolu var mı? Dünyamın yedeğini alabiliyorum ancak gene de kapanmıyor.
Sürüm 1.21.60

1739627482230.png

Minecraft Bedrock Edition'da köylülerin büyüleme sistemi, Java Edition'dan farklılıklar gösterebilir. Özellikle "Köylü Ticaretini Yeniden Dengelemesi" seçeneğini etkinleştirdiğinizde, köylülerin sunduğu ticaretler zamanla değişir ve bazı büyülerin sunulma olasılığı azalabilir. Bu nedenle, "Tamir" (Mending) büyüsünü elde etmek daha zor hale gelebilir...
Sürüm 1.21.60

1739627482230.png

Minecraft Bedrock Edition'da köylülerin büyüleme sistemi, Java Edition'dan farklılıklar gösterebilir. Özellikle "Köylü Ticaretini Yeniden Dengelemesi" seçeneğini etkinleştirdiğinizde, köylülerin sunduğu ticaretler zamanla değişir ve bazı büyülerin sunulma olasılığı azalabilir. Bu nedenle, "Tamir" (Mending) büyüsünü elde etmek daha zor hale gelebilir.

"Köylü Ticaretini Yeniden Dengelemesi" Seçeneğini Kapatma:

Bu özelliği devre dışı bırakmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Dünya Ayarlarını Kontrol Edin:
    • Ana menüden "Dünya Seçimi"ne gidin.
    • İlgili dünyayı seçip "Düzenle"ye tıklayın.
    • "Ayarlar" sekmesine gidin.
    • "Köylü Ticaretini Yeniden Dengelemesi" seçeneğini bulun ve devre dışı bırakın.
  2. Dünyayı Yeniden Başlatın:
    • Ayarları kaydedip dünyayı yeniden başlatın.
Bu adımları uyguladıktan sonra, mevcut dünyanızda köylülerin sunduğu ticaretler değişebilir. Ancak, bazı durumlarda bu değişikliklerin tam olarak etkili olabilmesi için yeni bir dünya oluşturmanız gerekebilir.

"Tamir" Büyüsünü Elde Etme Yöntemleri:

"Tamir" büyüsünü elde etmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:

• Kütüphaneci Köylülerle Ticaret:
    • Kütüphaneci köylüler, "Tamir" büyüsünü sunabilir.
    • Köylüye bir kitaplık yerleştirerek mesleklerini belirleyin.
    • Ticaret seçeneklerini kontrol edin; "Tamir" büyüsünü sunan bir seçenek varsa, bu ticareti gerçekleştirin.
  • Ganimet Sandıkları ve Zindanı Keşfi:
    • "Tamir" büyüsü, ganimet sandıklarında veya zindanlarda bulunan kitaplarda yer alabilir.
    • Farklı yapıları keşfederek bu kitapları bulma şansınızı artırabilirsiniz.
Bu yöntemleri deneyerek "Tamir" büyüsünü elde etme şansınızı artırabilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri