Selamlar arkadaşlar,
Knight Online veritabanı düzenlemeyi bilmeyenler ya da zamanı kısıtlı olanlar için hazırlamış olduğum PHP tabanlı editörün ilk versiyonu yayında! Şimdilik sadece videoda izlediğiniz kadarıyla sınırlı, ancak ilerleyen günlerde veritabanı ile ilgili aklınıza gelebilecek birçok yeni özelliği sisteme eklemeyi planlıyorum.
SQL açmadan tüm düzenlemeleri bu editör sayesinde rahatlıkla yapabileceksiniz.
Eğer eklenmesini istediğiniz özellikler varsa, lütfen aşağıya yorum olarak yazın. Geri bildirimleriniz geliştirme sürecinde çok değerli olacak.
Teşekkürler!
Şu an için istirap tabanlı serverlar için geliştirilmiştir ama her server için düzenlenebilir.
Discord üzerinden veya özelden bana ulaşabilirsiniz.
Discord : darkbyt3
Knight Online veritabanı düzenlemeyi bilmeyenler ya da zamanı kısıtlı olanlar için hazırlamış olduğum PHP tabanlı editörün ilk versiyonu yayında! Şimdilik sadece videoda izlediğiniz kadarıyla sınırlı, ancak ilerleyen günlerde veritabanı ile ilgili aklınıza gelebilecek birçok yeni özelliği sisteme eklemeyi planlıyorum.
SQL açmadan tüm düzenlemeleri bu editör sayesinde rahatlıkla yapabileceksiniz.
Eğer eklenmesini istediğiniz özellikler varsa, lütfen aşağıya yorum olarak yazın. Geri bildirimleriniz geliştirme sürecinde çok değerli olacak.
Teşekkürler!
Şu an için istirap tabanlı serverlar için geliştirilmiştir ama her server için düzenlenebilir.
Discord üzerinden veya özelden bana ulaşabilirsiniz.
Discord : darkbyt3
Öne Çıkan Yönetim Araçları:
- Oyun Ayarları: Temel mekanikler, oranlar ve parametreleri merkezi olarak yapılandırın.
- Sunucu Ayarları: Performans ve bağlantı detaylarını ayrıntılı olarak yönetin.
- PUS / Item Mall: Premium market ürünlerini kolayca ekleyin, düzenleyin, fiyatlayın.
- Kullanıcı Verileri: Hesap bilgileri, durumlar ve yetkiler elinizin altında.
- Drop & Fragment Editör: Detaylı drop oranları ve item exchange yönetin.
- Monster & NPC Editör: Yaratık ve NPC davranışlarını tüm detaylarıyla düzenleyin.
- Upgrade & CR Event: Upgrade başarı oranları ve etkinlik zamanlamalarını esnek şekilde tanımlayın.
- Günlük Görevler, Harita & Envanter Yönetimi, Shozin & Grup Item Sistemleri: Tam kapsamlı kolayca yönetin!
Neden Bu Panel?
- Kullanıcı dostu, modern ve mobil uyumlu arayüz
- Canlı veri görüntüleme ve anlık düzenleme imkanı
- Yöneticiler için zaman kazandıran hızlı işlem akışı
- Tüm sunucu senaryoları için geniş kapsamlı kontrol