Neler yeni

Istırap 1098 TEST SERVER

delitay

Yönetici
Kredi
28
Arkadaşlar editlemeye çalıştığım ıstırap 1098 için test server açtıp. gördüğünüz hataları söyler iseniz yada olmasını istediğiniz becerebildiklerimi yapmaya gayret edeceğim hem test hem editleme çok zamanımı alıyor sizde yardım edinki çabuk bitirip paylaşayım şimdiden teşekkürler

client download için alt resme tıklayınız
NOT: Lütfen gördüğünüz hataları söyleyiniz

Son düzenleme:
Arkadaşlar editlemeye çalıştığım ıstırap 1098 için test server açtıp. gördüğünüz hataları söyler iseniz yada olmasını istediğiniz becerebildiklerimi yapmaya gayret edeceğim hem test hem editleme çok zamanımı alıyor sizde yardım edinki çabuk bitirip paylaşayım şimdiden teşekkürler

kimse cevap yazmadığına göre hiç hata yokmuş :)

Kişi Yorumladı

Son bizce tespit edilen bir kaç hata kaldı sizleride test etmeye bekleriz

Kişi Yorumladı
yok mu arkadaşlar yardım edecek çok az bir hata kaldı sizden istediğim sadece hatayı bulup söylemeniz

Kişi Yorumladı
Arkadaşlar Client linki düzenlenmiştir 14.08.2024 tarihi itibarı ile eski Client ile giriş yapamazsınız Lütfen yeni clientti indiriniz.

Kişi Yorumladı
Geri