Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü i5 9500F - RX580 sistemde Valorant oynarken cok fazla FPS düşüyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
i5 9500F - RX580 sistemde Valorant oynarken cok fazla FPS düşüyor Merhaba. Valorant oyununda FPS düşmesi oluyor cok fazlaö oyun oynanmiyor çdusmani gorunce veya ates edince daha fazla oluyor. Format attim. Oyunu sildim yeniden indirdim ama sorun gecmedi. Yardim edebilecek var mı? FPS düşmesi video linki;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

Sistem:
RX580 8 GB
i5 9500F
240 GB Hikvision SSD
8 GB Kingston RAM
PSU 450W

Çözüm
i5 9500F - RX580 sistemde Valorant oynarken cok fazla FPS düşüyor Merhaba. Valorant oyununda FPS düşmesi oluyor cok fazlaö oyun oynanmiyor çdusmani gorunce veya ates edince daha fazla oluyor. Format attim. Oyunu sildim yeniden indirdim ama sorun gecmedi. Yardim edebilecek var mı? FPS düşmesi video linki;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

Sistem:
RX580 8 GB
i5 9500F
240 GB Hikvision SSD
8 GB Kingston RAM
PSU 450W
  • Grafik sürücülerini güncelle.
  • Oyun ayarlarını düşür.
  • Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat.
  • RAM'i 16 GB'a yükseltmeyi düşün.

Sistem:
RX580 8 GB
i5 9500F
240 GB Hikvision SSD
8 GB Kingston RAM
PSU 450W
  • Grafik sürücülerini güncelle.
  • Oyun ayarlarını düşür.
  • Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat.
  • RAM'i 16 GB'a yükseltmeyi düşün.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri