Neler yeni

HSACSX Görev Sorunları

• Konuyu başlatan LeoN
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Versiyon
2369

LeoN

ELF Üye
Kredi
1
Herkese Merhaba Paylaşılan

HSACSX iSTiRAP SOURCE KO PVP v1098 & v2369 - PK BOTLU SOURCE​

isimli Dosyaları indirip Kurdum Herşey Sorunsuz Çalıştı Fakat :
Yaptığım Görevlerin Hepsi Sorunlu Başlangıç Görevi Olan Worm Görevini Teslim Ediyorum
Verdiği item 70 Quest itemi Bu Ve Bunun Gibi Hiç Bir Görev Çalışmıyor Sanırım Lua Sorunu Var
Bir Çok Lua Denedim Aslında Ama Sorunu Çözemedim Yardımcı Olabilecek Varmı Şimdiden Teşekkürler.

Çözüm
ITEM_EXCHANGE
ITEM_EXCHANGE_EXP

Lua tarafından buradaki ID'lere yönlendiriliyor genellikle. db tarafında o göreve eş gelen kısmı düzelterek yapabilirsiniz.
saveevent() önüne --saveevent() -- çift tire koyun görev yapılmış olarak kabul edilmesin tümünü düzeltin databasenizi onarın.
Herkese Merhaba Paylaşılan

HSACSX iSTiRAP SOURCE KO PVP v1098 & v2369 - PK BOTLU SOURCE​

isimli Dosyaları indirip Kurdum Herşey Sorunsuz Çalıştı Fakat :
Yaptığım Görevlerin Hepsi Sorunlu Başlangıç Görevi Olan Worm Görevini Teslim Ediyorum
Verdiği item 70 Quest itemi Bu Ve Bunun Gibi Hiç Bir Görev Çalışmıyor Sanırım Lua Sorunu Var
Bir Çok Lua Denedim Aslında Ama Sorunu Çözemedim Yardımcı Olabilecek Varmı Şimdiden Teşekkürler.
lua da olabilir. itemin ıdı ile db deki itemin ıdlarını kontrol et

Kişi Yorumladı
ITEM_EXCHANGE
ITEM_EXCHANGE_EXP

Lua tarafından buradaki ID'lere yönlendiriliyor genellikle. db tarafında o göreve eş gelen kısmı düzelterek yapabilirsiniz.
saveevent() önüne --saveevent() -- çift tire koyun görev yapılmış olarak kabul edilmesin tümünü düzeltin databasenizi onarın.

Kişi Yorumladı
Çözüm
ITEM_EXCHANGE
ITEM_EXCHANGE_EXP

hocam ne yaptıysam çözemedim bir yardımcı olsanız size zahmet
görevlerin hiç biri düzgün değil maradonda elma görevi yapıyorum 25 milyon exp veriyor :)
Peddler[Hemes] isimli npc sağ tık yaptığımda hiç bir tepki vermiyor
operator moira da old draki box kırılmıyor bunların harici dosyalar süper
ama sizin gibi bilgisi olan kardeşlerimin sihirli dokunuşlarına ihtiyacım var
iyi çalışmalar dilerim.

Kişi Yorumladı
Geri