Neler yeni

Çözüldü HSACSX Genie hk.

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.
Versiyon
23xx

ilker04

ELF Üye
Kredi
2
Selam arkadaşlar, ben kendi PC'mde oynamak için bulabildiğim en dolu ve sorunu az serveri kurmak istedim, öyle çok anlamıyorum bu işlerden
PK botlu hsacsx konusundaki serveri kurdum;

https://www.elfdaily.com/konu/hsacs...p-v1098-v2369-pk-botlu-source-sorunsuz.14547/

Oyuna sorunsuz bir şekilde girme işlemlerini falan halledebildim kendi kendime, ancak Genie voucher'ını kırdırmayı nasıl yapacağımı anlamadım.

NPC'leri gezdim ama öyle kırdırmak için ya seçeneği bulamadım ya da ayarlanmamış. Peddler Hemes'e tıklayınca birşey olmuyor, sorun bundan kaynaklı olabilir mi?

Sorum da şu, acaba ben mi bulamadım, ayarlardan falan genie mi kapalı server'da (bilmediğimden soruyorum) ya da NPC'ye genie kırdırma özelliğini nasıl ekleyebilirim, forumları gezdim ancak bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım, yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Arkadaşlar çözümü buldum.

Item_right_exchange
Item_right_click_exchange tablolarına kayıt atarak NPC'ye gerek olmadan sağ klikle kırdırabiliyoruz.

Bu query'yi ve
SQL:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Bu query'yi çalıştırdığınızda yeni kayıt atacak
SQL:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Burada 700091000 sizin sağ click çalıştırmak istediğiniz voucher id'si. Alttaki query'de benim 350 ayarladığım da Genie'nin geçerli olacağı süre, bende 350 saat örneğin. Buradaki 30 günlük olan için, eğer siz 15 günlük olan...
Selam arkadaşlar, ben kendi PC'mde oynamak için bulabildiğim en dolu ve sorunu az serveri kurmak istedim, öyle çok anlamıyorum bu işlerden
PK botlu hsacsx konusundaki serveri kurdum;

https://www.elfdaily.com/konu/hsacs...p-v1098-v2369-pk-botlu-source-sorunsuz.14547/

Oyuna sorunsuz bir şekilde girme işlemlerini falan halledebildim kendi kendime, ancak Genie voucher'ını kırdırmayı nasıl yapacağımı anlamadım.

NPC'leri gezdim ama öyle kırdırmak için ya seçeneği bulamadım ya da ayarlanmamış. Peddler Hemes'e tıklayınca birşey olmuyor, sorun bundan kaynaklı olabilir mi?

Sorum da şu, acaba ben mi bulamadım, ayarlardan falan genie mi kapalı server'da (bilmediğimden soruyorum) ya da NPC'ye genie kırdırma özelliğini nasıl ekleyebilirim, forumları gezdim ancak bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım, yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler.
zerine sa tıklamayı denedin mi ? o item sa tıklayarak kırılıyordu

Kişi Yorumladı
Arkadaşlar çözümü buldum.

Item_right_exchange
Item_right_click_exchange tablolarına kayıt atarak NPC'ye gerek olmadan sağ klikle kırdırabiliyoruz.

Bu query'yi ve
SQL:
Bu query'yi çalıştırdığınızda yeni kayıt atacak
SQL:

Burada 700091000 sizin sağ click çalıştırmak istediğiniz voucher id'si. Alttaki query'de benim 350 ayarladığım da Genie'nin geçerli olacağı süre, bende 350 saat örneğin. Buradaki 30 günlük olan için, eğer siz 15 günlük olan için de ayarlama yapmak isterseniz, ben gerek duymadığımdan yapmadım, select * from item where strName like '%Genie%' yazıp onun ID'sini bulup onun için de ayarlama yapabilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri