Neler yeni

HSACSx Anticheat build hk.

Versiyon
2369

semih93c

ELF Üye
Kredi
1
Merhaba ,

Anticheat build aldığımda HSACSX.dll Debug içerisine gelmiyor
Bu sebeple servera giriş yapamıyorum
GameServer tarafında herhangi bi sıkıntı yok , lisans vs ayarladım
yardımcı olabilir misiniz

Kişi Yorumladı
Merhaba ,

Anticheat build aldığımda HSACSX.dll Debug içerisine gelmiyor
Bu sebeple servera giriş yapamıyorum
GameServer tarafında herhangi bi sıkıntı yok , lisans vs ayarladım
yardımcı olabilir misiniz
Relase alın arkadaşlar debug almaz aynı şeyleri soruyorsunuz hep

Kişi Yorumladı
Çözdüğün sorunları bana da gönderirsen sevinirim. Genie çalışmıyor mesela.

Slave Merchant ve Slave Priest yok
DB Pk değil itemler npc de yok.
DP Farm sanırım.

Yardımlaşalım. :)

DB evet farm, pk db yok piyasada yada ben bulamadım paylaşımlar zaten 5 yıl önceki hiç bir forumda güncel paylaşım yok ISTIRAP src den sonra herkes editleyip 1 tane site açmış xxx acs diye satış diyor. yardım istiyorsun ufak ücretle diyorlar :D ya forumdaki tüm konulara baka baka 3 5 bişiler yaptım ama açıklar düzeltmekle bitmiyor :D mesala en büyük sorun skiller hiç skillere baktınmı hangisi çalışıyor hangisi çalışmıyor :D daha onları geçemedim warrior yere vurmalar aynı damage atıyor okçu 3 5 li cooldownlu değil adam macroyla 5 liyi seri bir çakıyor fena halde gibi önemli sorunları geçemedim. genie çalışıyor bende merchantlara bakmadım npc itemler bendede yok. sağlam başlangıç editör bulamadım otomatik vermek için üstüne gibi. daha src lerde anca build işini çözdüm :D

Kişi Yorumladı
DB evet farm, pk db yok piyasada yada ben bulamadım paylaşımlar zaten 5 yıl önceki hiç bir forumda güncel paylaşım yok ISTIRAP src den sonra herkes editleyip 1 tane site açmış xxx acs diye satış diyor. yardım istiyorsun ufak ücretle diyorlar :D ya forumdaki tüm konulara baka baka 3 5 bişiler yaptım ama açıklar düzeltmekle bitmiyor :D mesala en büyük sorun skiller hiç skillere baktınmı hangisi çalışıyor hangisi çalışmıyor :D daha onları geçemedim warrior yere vurmalar aynı damage atıyor okçu 3 5 li cooldownlu değil adam macroyla 5 liyi seri bir çakıyor fena halde gibi önemli sorunları geçemedim. genie çalışıyor bende merchantlara bakmadım npc itemler bendede yok. sağlam başlangıç editör bulamadım otomatik vermek için üstüne gibi. daha src lerde anca build işini çözdüm :D
bende Power Up tan çektiğim ya da dc pre vip vs. İtemlerden çıkan genie çalışmıyor. +genie_add ile karaktere süre yüklersem çalışıyor.

Skillerde sorun görmedim açıkcası ben.

Power Up’a eklenmesi gereken itemler var editör yok. Lottery buglu süre saymıyor onlara bakcam düzelte düzelte gitcez bakalım 😁

Kişi Yorumladı
Geri