Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Hogwarts Legacy "Visual C++ runtime" hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Hogwarts Legacy "Visual C++ runtime" hatası
Merhaba arkadaşlar. Hogwarts Legacy oyununu satın aldım ve kurdum, ancak açamıyorum ve bana "bu programı çalıştırmak için aşağıdaki bileşenler gereklidir: Microsoft Visual C++ runtime" hatası veriyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Hogwarts Legacy oyununu satın aldım ve kurdum, ancak açamıyorum ve bana "bu programı çalıştırmak için aşağıdaki bileşenler gereklidir: Microsoft Visual C++ runtime" hatası veriyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım?
Merhaba! Hogwarts Legacy oyununu satın aldığınız ve kurduğunuz için harika. Bu hatanın nedeni, bilgisayarınızda Microsoft Visual C++ runtime bileşenlerinin eksik veya güncel olmaması olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Microsoft Visual C++ Runtime Yeniden Dağıtılabilir Paketlerini İndirin:
    • İlk olarak, eksik veya güncel olmayan Visual C++ runtime bileşenlerini indirmeniz gerekebilir. Bu...
Merhaba! Hogwarts Legacy oyununu satın aldığınız ve kurduğunuz için harika. Bu hatanın nedeni, bilgisayarınızda Microsoft Visual C++ runtime bileşenlerinin eksik veya güncel olmaması olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Microsoft Visual C++ Runtime Yeniden Dağıtılabilir Paketlerini İndirin:
    • İlk olarak, eksik veya güncel olmayan Visual C++ runtime bileşenlerini indirmeniz gerekebilir. Bu bileşenleri Microsoft'un resmi web sitesinden indirebilirsiniz. İşletim sisteminizin sürümüne uygun olanı seçmelisiniz (genellikle x86 ve x64 olarak iki sürüm bulunur).
  2. Mevcut Sürümleri Kaldırın:
    • Bilgisayarınızdaki mevcut Visual C++ runtime sürümlerini kaldırmak için "Program Ekle veya Kaldır" veya "Programlar ve Özellikler" bölümünü kullanabilirsiniz. Bu, daha önce kurulan sürümleri temizlemenize yardımcı olacaktır.
  3. İndirdiğiniz Sürümleri Yükleyin:
    • İndirdiğiniz Visual C++ runtime paketlerini açın ve kurulum talimatlarını takip edin. Paketler genellikle otomatik olarak eksik sürümleri yükler veya mevcut sürümleri günceller.
  4. Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın:
    • Yüklemenin ardından bilgisayarınızı yeniden başlatmanız önerilir.
  5. Oyunu Tekrar Deneyin:
    • Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra Hogwarts Legacy oyununu tekrar deneyin. Sorunun çözülmüş olması gerekir.
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, oyunun resmi destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, bilgisayarınızın işletim sistemi ve donanım gereksinimlerini kontrol etmek de faydalı olabilir. Umarım bu sorunun çözümüne yardımcı olur. İyi oyunlar!

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri