Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Hitman Absolution açılmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Hitman Absolution açılmıyor Bugün Hitman Essential Collection aldım ve Hitman Absolution indirdim, oyna tuşuna basıyorum, 5-10 sanıye sonra tekrar oyna yazısı çıkıyor, paket Essential Collection aldığım için mi oluyor bu sorun? Normal Hitman Absolution alsam düzelir mi veya bu sorunu nasıl çözerim?

Çözüm
Hitman Absolution açılmıyor Bugün Hitman Essential Collection aldım ve Hitman Absolution indirdim, oyna tuşuna basıyorum, 5-10 sanıye sonra tekrar oyna yazısı çıkıyor, paket Essential Collection aldığım için mi oluyor bu sorun? Normal Hitman Absolution alsam düzelir mi veya bu sorunu nasıl çözerim?
Hitman Absolution'un açılmaması genellikle oyun dosyalarındaki bir bozulma veya uyumsuzluktan kaynaklanır. Essential Collection ile ilgili bir sorun olabilir, ancak aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözebilirsin:

1. Oyun Dosyalarını Doğrula

• Steam üzerinden oyunun üzerine sağ tıklayıp Özellikler > Yerel Dosyalar > Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula seçeneğiyle bozuk dosyaları onar...
Hitman Absolution'un açılmaması genellikle oyun dosyalarındaki bir bozulma veya uyumsuzluktan kaynaklanır. Essential Collection ile ilgili bir sorun olabilir, ancak aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözebilirsin:

1. Oyun Dosyalarını Doğrula

• Steam üzerinden oyunun üzerine sağ tıklayıp Özellikler > Yerel Dosyalar > Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula seçeneğiyle bozuk dosyaları onar.

2. Yönetici Olarak Çalıştır

• Oyunu Yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsin.

3. DirectX ve Visual C++ Güncellemeleri

• Oyun için gerekli DirectX ve Visual C++ Redistributables'ı güncelleyip tekrar dene.

4. Antivirüs Kontrolü

• Antivirüs veya güvenlik yazılımlarının oyunu engellemediğinden emin ol.

5. Gereksiz Arka Plan Programlarını Kapat

• Arka planda çalışan programları kapatarak oyunu tekrar açmayı dene.
Bu adımlar sorunun çözülmesine yardımcı olabilir. Eğer yine çözülmezse, normal Hitman Absolution versiyonuna geçmek de bir çözüm olabilir. 😊

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri