Neler yeni

Çözüldü GTA kayıt almıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
GTA kayıt almıyor Merhaba. Telefonda oyunu kaydediyorum ama çıkıp girdiğimde kaydedilemiyor. Mesela bir görev tamamlıyorum ve telefonda kaydediyorum. Çıkıp girdimde görev tamamlanmamış, yine de görevi yapmam gerekiyor. Xbox 360'ta oynuyorum, yeni başlıyorum oynamaya hiçbir bilgim de yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
GTA kayıt almıyor Merhaba. Telefonda oyunu kaydediyorum ama çıkıp girdiğimde kaydedilemiyor. Mesela bir görev tamamlıyorum ve telefonda kaydediyorum. Çıkıp girdimde görev tamamlanmamış, yine de görevi yapmam gerekiyor. Xbox 360'ta oynuyorum, yeni başlıyorum oynamaya hiçbir bilgim de yok.

GTA oyununda Xbox 360’ta kayıt alamama sorunu, birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözebilirsin:

1. Doğru Şekilde Kayıt Aldığından Emin Ol

• GTA V’te görevleri tamamladıktan sonra kaydetmek için telefonun içindeki "Hızlı Kayıt" seçeneğini kullanabilirsin. Ancak bu yöntem her zaman çalışmayabilir.
  • Manuel kayıt almak için: Bir "Safe House" (güvenli ev) bulup yatağa giderek...

GTA oyununda Xbox 360’ta kayıt alamama sorunu, birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözebilirsin:

1. Doğru Şekilde Kayıt Aldığından Emin Ol

• GTA V’te görevleri tamamladıktan sonra kaydetmek için telefonun içindeki "Hızlı Kayıt" seçeneğini kullanabilirsin. Ancak bu yöntem her zaman çalışmayabilir.
  • Manuel kayıt almak için: Bir "Safe House" (güvenli ev) bulup yatağa giderek manuel kaydetmeyi dene. Böylece kaydın düzgün yapıldığından emin olabilirsin.

2. Xbox 360 Depolama Alanını Kontrol Et

• Kaydedememe sorununun en yaygın nedenlerinden biri Xbox 360’ın hafızasının dolu olmasıdır. Depolama alanını şu şekilde kontrol edebilirsin:
    1. Xbox 360 ana ekranına git.
    2. Ayarlar menüsüne gir.
    3. Depolama bölümüne gir ve GTA V'in kayıt dosyalarının olup olmadığını kontrol et.
    4. Eğer hafızan doluysa, gereksiz dosyaları silerek yer açabilirsin.

3. Bulut Kaydının Açık Olup Olmadığını Kontrol Et

• Xbox 360’ta bulut kaydı (Cloud Save) açık mı?Eğer açıksa, oyunun kaydedildiği yerle ilgili bir sorun olabilir. Bunu kontrol etmek için:
    1. Ayarlar > Sistem > Depolama bölümüne git.
    2. Oyunlar ve Uygulamalar seçeneğine gir.
    3. GTA V kayıt dosyalarını bul ve bulut kaydını kapatıp sadece yerel (konsol) kaydı kullanmayı dene.

4. Oyunun Güncellemelerini Kontrol Et

• Xbox 360'ta güncellemeler otomatik olarak yüklenir, ancak bazen elle kontrol etmek gerekir.
    1. Ana ekranda GTA V’i seç ve Oyun Seçeneklerini aç.
    2. "Güncellemeleri Kontrol Et" seçeneği varsa güncelle.
    3. Güncellemeleri yükledikten sonra oyunu tekrar başlat.

5. Alternatif Çözüm: Oyunu USB Belleğe Kaydetme

• Eğer Xbox 360’ının dahili hafızasında sorun varsa, USB belleğe kayıt almayıdeneyebilirsin:
    1. USB belleğini Xbox 360’a tak.
    2. Depolama Ayarları bölümüne git.
    3. USB belleğini biçimlendir ve depolama cihazı olarak kullan.
    4. GTA V kayıtlarını bu USB belleğe almayı dene.

6. Konsolu ve Oyunu Yeniden Başlat

• Basit ama etkili bir yöntem olarak Xbox 360’ı tamamen kapatıp aç, ardından oyunu tekrar başlatıp kayıt almayı dene.
Eğer bu yöntemler işe yaramazsa, Xbox 360’ının sabit diskiyle ilgili bir sorun olabilir. Başka bir oyunda kayıt almayı denersen sorunun cihazdan mı yoksa GTA V’ten mi kaynaklandığını anlayabilirsin.

Deneyip sonucu bana yazabilirsin, daha fazla yardımcı olmaya çalışırım! 🚀

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri