Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü GTA 5 parça parça nasıl indirilir?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
GTA 5 parça parça nasıl indirilir?
Merhaba, GTA 5 indirmek istiyorum ancak internetim yavaş olduğu için tek seferde indiremiyorum. Parça parça indirebilir miyim? Epic Games'de oyun orijinal olarak var ama her türlü indirebilirim yeter ki part part indirebileyim internetten part part indirme seçeneği de bulamadım, Epic Games'de böyle bir şeyi yapma şansım var mı?

Çözüm
Merhaba, GTA 5 indirmek istiyorum ancak internetim yavaş olduğu için tek seferde indiremiyorum. Parça parça indirebilir miyim? Epic Games'de oyun orijinal olarak var ama her türlü indirebilirim yeter ki part part indirebileyim internetten part part indirme seçeneği de bulamadım, Epic Games'de böyle bir şeyi yapma şansım var mı?
Merhaba! Maalesef, Epic Games Store üzerinden oyunları parça parça indirme seçeneği şu an için mevcut değil. Oyunları indirmek için genellikle tam paket olarak sunulan dosyaları kullanmanız gerekiyor. Eğer internetinizin yavaşlığı nedeniyle tam dosyayı indiremiyorsanız, başka bir seçenek olarak daha hızlı bir internet bağlantısı bulmayı veya bir arkadaşınızdan oyun...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14
Merhaba! Maalesef, Epic Games Store üzerinden oyunları parça parça indirme seçeneği şu an için mevcut değil. Oyunları indirmek için genellikle tam paket olarak sunulan dosyaları kullanmanız gerekiyor. Eğer internetinizin yavaşlığı nedeniyle tam dosyayı indiremiyorsanız, başka bir seçenek olarak daha hızlı bir internet bağlantısı bulmayı veya bir arkadaşınızdan oyun dosyasını kopyalamayı düşünebilirsiniz. Ayrıca, oyunun yasal kullanım koşullarına uygun olarak hareket etmek önemlidir, bu nedenle dosyaları paylaşırken dikkatli olmalısınız. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür!

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri