Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü GTA 5 BattlEye "dosya yüklenmesi engellendi" hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Arkadaşlar selam, görselde de görebileceğiniz üzere GTA 5'e giriş yaparken BattlEye sorunlar çıkartmaya başladı. Hiçbir yerde çözümü yok. YouTube'da birkaç yabancı BattlEye'ı devre dışı bırakarak oyuna giriş sağlıyor ancak bu bir çözüm değil. Online'a erişim sağlanılamıyor. BattlEye dosyasını sildim, oyunu doğruladım, v*rüs korumasını kapattım ama hiçbiri işe yaramadı. Var mı bilginiz?

1727085787135.png

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Ben daha önce modlama yapmıştım, yüksek ihtimalle "XInput1_4.dll" dosyası oradan kalma. Onu silince giriş sağladım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Arkadaşlar selam, görselde de görebileceğiniz üzere GTA 5'e giriş yaparken BattlEye sorunlar çıkartmaya başladı. Hiçbir yerde çözümü yok. YouTube'da birkaç yabancı BattlEye'ı devre dışı bırakarak oyuna giriş sağlıyor ancak bu bir çözüm değil. Online'a erişim sağlanılamıyor. BattlEye dosyasını sildim, oyunu doğruladım, v*rüs korumasını kapattım ama hiçbiri işe yaramadı. Var mı bilginiz?

1727085787135.png

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Ben daha önce modlama yapmıştım, yüksek ihtimalle "XInput1_4.dll" dosyası oradan kalma. Onu silince giriş sağladım.

GTA 5’te BattlEye kaynaklı yaşadığınız sorun, oyunun güncellenmesi ve modların (örneğin Menyoo, Rampage mod menü gibi) uyumsuzluğu...

1727085787135.png

GTA 5’te BattlEye kaynaklı yaşadığınız sorun, oyunun güncellenmesi ve modların (örneğin Menyoo, Rampage mod menü gibi) uyumsuzluğu nedeniyle ortaya çıkabiliyor. BattlEye, GTA Online’da hile kullanımını engellemek için son derece katı bir anti-cheat sistemi olarak çalıştığından, oyuna sonradan eklenmiş modlar veya yamalar bu sistemi tetikleyebilir. Aşağıda, bu soruna yönelik detaylı açıklama ve çözüm önerilerini bulabilirsiniz.

Umarım bu bilgiler sorununuzun çözümü için size yardımcı olur. Ek bir sorunuz olursa veya daha fazla detay isterseniz, resmi destek kaynaklarına göz atmayı ihmal etmeyin.

3 Yorum
dasdadasdadsa
dasdadasdadsa yorumladı
sağolasın

hsnmahsumogz
hsnmahsumogz yorumladı
bakalım

wendov
wendov yorumladı
sağolasın

Çözüm
Geri