Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü GTA 4 intro ekranında kalıyor ve açılmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
GTA 4 intro ekranında kalıyor ve açılmıyor Başlıkta yazdığım gibi, oyuna girdim, normal GTA 4'e girdim, "Oynaya" bastım ve o yükleme ekranında sonsuza kadar kaldı, devam etmiyor. Birçok yöntem denedim ve hiçbir şekilde bunu düzeltemedim. Türkçe yama filan kurmadım. Ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
GTA 4 intro ekranında kalıyor ve açılmıyor Başlıkta yazdığım gibi, oyuna girdim, normal GTA 4'e girdim, "Oynaya" bastım ve o yükleme ekranında sonsuza kadar kaldı, devam etmiyor. Birçok yöntem denedim ve hiçbir şekilde bunu düzeltemedim. Türkçe yama filan kurmadım. Ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

GTA 4'te intro ekranında kalma sorunu için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Yönetici Olarak Çalıştırma

• GTA 4'ün kısayoluna sağ tıklayın, "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

2. Uyumluluk Modunu Ayarlama

• GTA 4'ün kurulu olduğu dosya yolundaki GTAIV.exe dosyasına sağ tıklayın.
  • Özellikler > Uyumluluk sekmesine gidin ve Windows...

GTA 4'te intro ekranında kalma sorunu için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Yönetici Olarak Çalıştırma

• GTA 4'ün kısayoluna sağ tıklayın, "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

2. Uyumluluk Modunu Ayarlama

• GTA 4'ün kurulu olduğu dosya yolundaki GTAIV.exe dosyasına sağ tıklayın.
  • Özellikler > Uyumluluk sekmesine gidin ve Windows XP (Service Pack 3)'ü seçin.
  • "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini işaretleyin.

3. Güncellemeleri Yükleyin

• GTA 4 için çıkmış patchleri yükleyin. En son güncellemelerle bu tür sorunlar giderilmiş olabilir.

4. Grafik Kartı Sürücülerini Güncelleyin

• Grafik kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Nvidia veya AMD'nin en son sürücülerini indirip kurun.

5. DirectX ve Visual C++ Yükleme

• GTA 4'ün düzgün çalışabilmesi için DirectX 9 ve Visual C++ 2008 Redistributable gereklidir. Bu bileşenleri yeniden yüklemeyi deneyin.

6. Modları ve Yama Dosyalarını Kontrol Edin

• Eğer mod veya dosya eklediyseniz, bunlar oyunun açılmasını engelliyor olabilir. Modları kaldırarak tekrar deneyin.

7. Oyunu Yeniden Kurma

• Yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, oyunu tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.
Bu adımlar genellikle GTA 4'teki yükleme ekranında kalma sorununu çözer.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri